Träningsanläggningar, skolor, matcher, arrangemang med stora folkmassor stänger och det är förmodligen bara början på…

Träningsanläggningar, skolor, matcher, arrangemang med stora folkmassor stänger och det är förmodligen bara början på…
Aldrig har vi varit så stressade som vi är idag. Vår livsstil skapar ett ökat…
Veckans produkt presenterad i samarbete med Omron Sverige Nästan två miljoner svenskar beräknas ha högt…
Att träna utan fladdrande tyg runt benen är både mer praktiskt, skönare och snyggare. Därmed…
* Veckans produkt presenterad i samarbete med BioZone * Vi människor utsätts mer och mer…
Prenumerera på SportHälsa snackar kost & träning – din hälsopodd med ett nytt avsnitt varje söndag. Lyssna här!
Lucka 12 av 24 signeras Sporthälsa själva. Chefredaktör Julia Kimell berättar om dagen i fjällen och blickar fram emot skidsäsongen.
Löpning gör underverk för många, men inte för alla. Det är lätt för en ovan löpare att dra på sig skador av belastningen. GIH-studenten Josefin Carstensen skriver här om hur du kan förebygga dessa.
Har du funderat på hur glöggen smakade på 1800-talet? Nu behöver du inte undra längre. Här bjuder vi på ett glöggrecept med äppeljuice i basen. Betydligt mindre socker än i köpeglöggen!
Som tränande individ, och framför allt som PT och kostrådgivare får jag räkna med att många har ögonen på min tallrik vid gemensamma måltider. Det är snarare än regel än undantag att någon uttrycker sin förvåning över hur mycket jag äter, om det beror på att jag tar större portioner än vad en tjej förväntas ta eller att det finns någon idé om att jag som jobbar med träning och kost ska vara superstrikt med maten låter jag vara osagt.