Flowgun massagepistol – dina stela musklers bästa vän!

Veckans produkt presenterad i samarbete med Flowlife

Flowgun massagepistol är det populära massageverktyget som används av både elitidrottare och vardagsmotionärer världen över. Läs mer om detta hjälpmedel som är perfekt för återhämtning och läkning av ömma och trötta muskler.

I dagens samhälle när vi ofta har ont om tid och särskilt nu när vi ska hålla social distansering, är det många som inte kommer iväg till massören. För dig som ofta behöver massage blir det även en dyr historia, men då är en massagepistol det perfekta alternativet.

Flowgun har hela fem vibrationsnivåer, så du kan enkelt anpassa styrkan beroende på behovet du har för stunden. Du kan även få en djup och välgörande massage precis när du vill på dygnet, och trots den starka motorn är den tyst och kan användas var som helst.

▶︎ Läs mer om Flowgun här.

Värmer upp, återhämtar och förbättrar rörligheten

En massagepistol är helt enkelt ett verktyg för att på egen hand kunna utföra en intensiv och djupgående massage, utan att behöva gå hemifrån. När det handlar om att väcka trötta och stela muskler till liv, är massage den ultimata metoden. Efter ett hårt träningspass kan det kännas väldigt tungt att träna igen nästa dag, men en massagepistol värmer upp och hjälper dig att komma igång. Här kan du börja på den lägsta nivån och långsamt öka styrkan när muskeln känns redo.

Även direkt efter träning hjälper massagepistolen till. En session med låg intensitetsnivå stimuleras musklerna och ger både mindre träningsvärk samt minskar risken för inflammationer.

Som en extra bonus får du ut mer av din träning då mjuka muskler innebär bättre rörlighet. Din Flowgun är så kraftfull att den gör även de hårdaste och mest spända musklerna mjuka och smidiga igen. Något som leder till att du kan maximera dina resultat.

Varför investera i en Flowgun massagepistol?

  • Perfekt för uppvärmning
  • Lika perfekt för återhämtning
  • Ger ökad rörlighet
  • Vårdar dina stela muskler
  • Minskar smärta och inflammation
  • Kan användas när som helst, var som helst
  • Går tyst trots kraftfull motor
  • Budgetvänlig

▶︎ Läs mer och beställ din Flowgun här.

1 Comment

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.