DANS

Dansa dig i form

Dansa dig i form

Kom i form med dansande rörelser och ha roligt samtidigt som du tränar. Den bästa allroundträningen för ökad smidighet, styrka och en bättre kondition.

0 Delningar
Stark och smidig med balett

Stark och smidig med balett

Vad tänker du på när du hör ordet balett? De allra flesta kanske ser framför sig en femårig flicka i rosa tyllkjol snurrandes med uppsträckta armar och trippande tår. Eller så associeras det med professionella ballerinor och dansare på stora scener i Ryssland. Men faktum är att balett är en oerhört mångsidig träningsform som passar barn och vuxna, kvinnor och män, nybörjare såsom rutinerade dansare.

0 Delningar
Kindahls Dansskola:"Vi vill väcka dansglädje"

Kindahls Dansskola:”Vi vill väcka dansglädje”

I de luftiga och härligt rosa lokalerna på Kindahls Dansskola i Vällingby för systrarna och dansinstruktörerna Denise och Danielle Kindahl en 60-årig dans familjetradition vidare.

0 Delningar
Zumba Sentao: Styrka och rytmer för alla kroppar

Zumba Sentao: Styrka och rytmer för alla kroppar

Zumba som är en gruppbaserad träning till musik med rötter i latinamerikanska danser så som samba, merengue, cumbia och reggaeton har under det senaste decenniet etablerat sig allt mer som en uppskattad och energfylld träningsform för både vana som ovana motionärer.

0 Delningar
Dansa dig i form

Dansa dig i form

Vill du hitta ett roligt sätt att komma i form? Gör som deltagarna i Let’s Dance och dansa dig i form!

0 Delningar
När jag dansar själv är jag som mest levande

”När jag dansar själv är jag som mest levande”

Jennie Widegren blev världskänd genom dansgruppen Bounce. Tack vare rätt träning och kost har hon hållit igång längre än de flesta dansare. Nu lär hon andra att dansa och hålla sig i form – själv är hon aktuell i Svansjön.

0 Delningar