Prova på poledance med Upplevelse.com + 5 hälsofördelar du får

poledance

Med hundratals upplevelser inom hälsa, skönhet, sport, natur och kultur och de bästa arrangörerna kan Upplevelse.com erbjuda något för alla ålderskategorier och preferenser.  Nu kan du testa poledance och en rad andra aktiviteter tillsammans med Upplevelser.com. Här berättar vi mer om hälsofördelarna med poledance och hur enkelt det är att boka minnesvärda och Corona-säkra upplevelser online.

– En upplevelse är ju den bästa presenten man kan ge för det är ju ett minne som man får för hela livet, säger David Roth-Lindberg på Upplevelse.com.

Prova på poledance med Upplevelse.com + 5 hälsofördelar du får

Som leverantör av oförglömliga ögonblick sedan 2009 erbjuder Upplevelse.com ett brett urval av roliga aktiviteter. Det till marknadens lägsta priser för att så många som möjligt ska ha råd att köpa minnesvärda upplevelser att njuta av själv, eller ge bort i present. De senaste två åren har sortimentet även breddats med upplevelser man kan göra på egen hand i hemmet, som till exempel dans- eller yogalektioner online. 

– Prova på poledance är också tacksamt, säger David.
– Man kan göra det själv, tillsammans med en lärare eller i en grupp med några vänner. Man kan hålla avstånd och distans sådär.

Något som verkligen uppskattas just nu när många av oss längtar efter vardagsäventyr men vill följa säkerhetsföreskrifterna. 

Varför poledance?

Vem hade kunnat ana att stångdans skulle ta en hel träningsvärld med storm? Förbättrad kroppskontroll, ökad flexibilitet och rörlighet gör att allt fler motionärer söker sig till dansstudion. Så har också mycket hänt sedan poledance introducerades i Sverige på 90-talet.

Idag blandas styrketräning med tekniska moment som ger bättre hållning och stärker upp den inre magmuskulaturen, men framförallt är poledance en rolig träningsform där man också får uttrycka något. Och visst blir man nyfiken att prova på?

– Poledance har varit en av våra mest populära aktiviteter, säger David.

Han nämner även ölprovning och restaurang för två, som tillsammans med poledance varit några av de mest populära upplevelserna på sajtens Topp 25Han tror att anledningen till att intresset för att ge bort upplevelser ökat stort de senaste åren är att det blir både personligt, prisvärt och unikt.

-Det kan vara något som man kanske bara gör en gång i livet. Eller något verkligt speciellt så där. Något som man inte gör varje dag, säger David.

Hjälp att hitta rätt

För dig som behöver lite hjälp i presentletandet finns den smidiga sökfunktionen “Hitta present” på sajten där du kan söka efter upplevelser till hela familjen, genom att till exempel slå in önskat pris eller ort för din upplevelse. Upplevelse.com erbjuder även prisgaranti, 45 dagars öppet köp och 3 års bytesrätt. 

5 hälsofördelar med poledance

  1. Du stärker din inre magmuskulatur.
  2. Du får en förbättrad hållning.
  3. Din kroppskontroll ökar.
  4. Ditt självförtroende växer.
  5. Du blandar effektiv styrketräning med kondition.

Vill du också boka testa poledance eller någon annan oförglömlig aktivitet?

▶︎ Besök Upplevelse.com och hitta rätt upplevelse för dig!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.