KLÄDER

10 (snygga) fula jultröjor

10 (snygga) fula jultröjor modetrend julen 2017

Det har väl alltid varit inne att klä sig juligt under julen, men hypen med jultröjor som sticker ut har aldrig varit större än i år. Här gäller inte principen ”less is more”. Tvärtom – ju galnare desto bättre! Julmotiv i glada färger, stickade bollar, paljetter och roliga tryck. En typisk jultröja höjer stämningen och syns på långa håll. Här har vi plockat ut 10 tips till överkomliga priser.

Höstens snyggaste träningskläder med reflex

Höstens snyggaste träningskläder med reflex

Jo, det finns quickfix för lysande löpning – träningskläder med reflex! Just nu, när solen går ner allt tidigare och innan snö lyser upp, är det som mörkast. Låt inte det bli ett hinder från uppfriskande utomhusträning. Det finns både varma, funktionella, snygga och synliga träningskläder med reflex. Här visar vi upp några favoriter inför höstens löpturer, promenader eller utomhusträning.

Sport-bh - bäst i test av 8 modeller

Sport-bh – bäst i test av 8 modeller

Att träna i rätt sport-bh är superviktigt, men att hitta rätt bland butikernas utbud är inte helt enkelt. En sport-bh ska både ge optimalt stöd samtidigt som den ska sitta bekvämt och tillåta maximal rörelsefrihet. Här hjälper vi dig med en guide till bästa köp och utvärdering av åtta av höstens nya modeller.

Höstens härliga hoodies

Höstens härliga hoodies – 11 trendiga modeller

Snyggt, trendigt och bland det skönaste du kan dra på dig i höstrusket – hoodies! Här listar redaktionen några utvalda favoriter för alla, oavsett kön, ålder, kroppsstorlek och smak, med bland annat en rykande färsk nyhet.

10 trendiga träningsväskor

10 trendiga träningsväskor

Kånka dina prylar med (din) stil. Här visar vi upp 10 trendiga träningsväskor i olika modeller, färger, storlekar och priser. Vilken är din favorit?

Höstens sköna träningsbyxor

Höstens sköna träningsbyxor - redaktionens fyra favoriter

En av alla saker att se fram emot med en kylig höst är att få dra på sig mjuka, sköna träningsbyxor. Att mysa runt i såväl före-, under- och efter träningen, som hemma. Till och med på stan så trendsäkra och snygga modeller det finns. Här redaktionens fyra favoriter ur träningsklädmärkenas höstkollektioner.

Slip-in - Giannas heta modetips

Slip-in – Giannas heta modetips

Sommaren är nära och det är hög tid att ta fram sommarskorna. De lätta, luftiga och gärna stilsäkra. Vill du uppdatera din skogarderob men ändå inte bli ruinerad rekommenderas ett par slip-in.

Test av tights - utvärdering av 11 modeller för allroundträning

Test av tights – utvärdering av 11 modeller för allroundträning

Löpning är skönast i friktionsfria tights, men även vid annan träning är det bra att slippa fladder runt benen. I senaste tidningsnumret svettades Sporthälsas testpanel i jakten på vårens perfekta allroundtights som funkar för de flesta typer av träning. Resultatet vid test av 11 tights kan du ta del av här.