Sport-bh-test av 6 snygga modeller

sport-bh

Söker du en ny sport-bh som passar din träningsform? Ta del av SportHälsas stora sport-bh-test av 6 snygga modeller.

Sport-bh-test av 6 snygga modeller

Nike Performence City Seamless

Nike City sport-bh är mjuk och sömlös, utan knäppning. Designen är lång med racerback och hög hals för komfort och täckning under ditt träningspass.

Light-support passar för pass som yoga, styrka etc, där hopp och stötar inte förekommer.

Pris: 629 kr

sport-bh-test

Utlåtande efter vårt sport-bh-test: Trots sitt mjuka material sitter den lite hårt i sidorna och över axlarna. Annars snygg och funktionell. Fyller sitt syfte utmärkt!

Hunkemöller The Crop

Hunkemöllers sport-bh The Crop är framtagen för yoga och pilates, alltså lågintensiva träningsformer. Den har vadderade kupor, uttagbara inlägg, är utan byglar och utan knäppning.

Pris: 259 kr

sport-bh-test

Utlåtande efter vårt sport-bh-test: Den här är en favorit! Den är perfekt för ditt ändamål vilket är yoga och pilates. Superskön med justerbara axelband och mjukt material.

Triaction by Triumph Extreme Lite

Modellen Extreme Lite från triaction by Triumph är en sport-bh designad för löpning och andra träningsformer där högt support behövs. Den har vadderade kupor, är utan byglar justerbara band och möjlighet att lossa dem och knäppa om dem efter behov.

Pris: 569  kr

sport-bh-test

Utlåtande efter vårt sport-bh-test: Att denna har extremt stöd stämmer ej, vi börjar där. MEN den är så otroligt skön och känns fräsch genom svettiga pass. Sitter inte åt för mycket eller obekvämt någonstans. Passar många former at tränings men inte de värsta studsarna. Extra plus för de justerbara axelbanden som går att knäppa om efter behov.

SOC W High Zip Int Bra

W High Zip Int Bra från SOC är en sport-bh med hög support. Försedd med dragkedja fram och med en bred elastisk nederkant för extra stöd. Den har formade kupor för bättre passform, meshpartier för ökad ventilation samt vadderade, elastiska axelband för att sitta bekvämt och minska trycket mot axlarna.

Pris: 349 kr

sport-bh-test

Utlåtande efter vårt sport-bh-test: Här är en sport-bh som håller vad den lovar. Bra stöd även för de med stor byst. Knäppen framtill är en bonus då den är bekväm att ta av och på. Det höga stödet blir dock på bekostnad av fukttransport, men det får man ta.

Nike Performance Indy Logo Bra

Indy Logo Bra från Nike Performance är en sport-bh för medium support. Den är utan knäppning och med dubbla band. Vadderade kupor, uttagbara inlägg och utan byglar.

Pris: 379 kr

sport-bh-test

Utlåtande efter vårt sport-bh-test: Vid första anblick kan man inte tro att denna sport-bh skulle ge så mycket stöd som den faktiskt gör, även för större byst. Den sitter skönt och håller för träning som inte behöver maximalt stöd. Den uttagbara vadderingen klarar dock inte riktigt tvättmaskinen.

SOC W Medium Strap Bra

W Medium Strap Bra från SOC är en sport-bh med medium support. Modellen har vadderat framstycke och bred resår i nederkant för extra stöd.

Pris: 249 kr

Utlåtande efter vårt sport-bh-test: Denna sport-bh ger ett bra stöd och ger vad den lovar. Den sitter tajt utan att vara obekväm. Lite svårt att få på sig dock på grund av den tajta passformen.

Om detta sport-bh-test intresserar dig kanske du även gillar de här artiklarna:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras