10 trendiga träningsväskor

10 trendiga träningsväskor

Kånka dina prylar med (din) stil. Här visar vi upp 10 trendiga träningsväskor i olika modeller, färger, storlekar och priser. Vilken är din favorit?

10 trendiga träningsväskor

1. Watch. Street-rygga i camouflage mönster, en favorit – Carhartt WIP 649 kr.

2. W Roxy Sports Bag. Den ultimata väskan som fungerar lika bra till vardags som till träningspasset – Björn Borg 499 kr.

3. Roll Bag. En mer dressad bag som passar till träning och varför inte till affärsresan? – Lacoste 1195 kr.

4. Kånken. Ryggan som har hängt med i åratal är tillbaka i hetluften och fortfarande lika användbar oavsett tillfälle – Fjällräven 899 kr.

5. Gympapåse. En gympapåse med det lilla extra, perfekt för lite mindre packning och samtidigt en så snygg accessoar –Calvin Klein 799 kr.

6. Favorite Duffel 2.0 Black. En rymlig och vattenresistent träningsbag med snygga detaljer – Under Armour 449 kr.

7. BRASILIA 6 S. En stilren väska med vattenavvisande botten som passar perfekt vid utomhusträning, finns även i rosa och har ett kanonpris – Nike 299 kr.

8. Detour LL 35L. Diskret, klassisk och slittålig bag i enkel men stilsäker design – Peak Performance 599 kr.

9. Duffel Bag. Det perfekta alternativet för gymälskaren! Väskan är så praktisk att den kan användas som både ryggsäck och bag, det är alltså helt upp till dig. Den finns i svart och rosa och har en rad olika spännande detaljer – Better Bodies 949 kr.

10. BP Clas Trefoil. Klassisk ryggsäck från Adidas, finns i flera färger och kan aldrig bli fel – Adidas Originals 299 kr.

Text: Martina Norling och Anna Lissjanis

Behöver du hjälp att hitta rätt bland olika gym, tips på häsloinriktare restauranger, spa, kliniker, jobb och utbildningar inom hälsa – missa inte vår hälsoguide!

 

 

Följ SportHälsa på Facebook och Instagram @sporthalsa för att inte missa mer inspiration inom träning, hälsa och skönhet.

 
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras