Lys upp vintermörkret i CRAFT Sportswear

kraft

”Genvägar är senvägar” sägs det, men en vi ändå rekommenderar är träningskläder med reflex! Låt inte vår mörkaste säsong bli ett hinder för din uppfriskande utomhusträning. Det finns funktionella och snygga träningskläder som gör dig synlig med smart reflex. Här visar vi upp vinterns favoriter från CRAFT Sportswear.

Reflexer gör enorm skillnad för din synlighet

Visste du att du inte syns förrän bilen är 20 meter ifrån dig utan reflexer, till skillnad mot plagg med reflekterande detaljer som gör det möjligt för föraren att upptäcka dig på hela 125 meters avstånd. Skillnaden för din säkerhet är enorm! Dessutom finns både snygga, funktionella och bekväma träningskläder med reflex som gör dig synlig på löpturen, promenaden eller utomhusträningen. Det har CRAFT Sportswear tagit fasta på i sin vinterkollektion.

CRAFT Sportswear lyser upp vintermörkret

Nordic Light Tights är funktionella och stretchiga löpartights i mjukt material med ”pullback-effekt” för perfekt passform. Tightsen är försedda med reflekterande print och detaljer som ger dig extra synlighet, dragkedja vid benslut, midjeresår med dragsko samt en dold ficka med dragkedja. Pris ca 700 kr.

CRAFT Sportswear löpskor finns för både dam och herr och är främst anpassade för asfaltslöpning, både för längre distans och intervaller, men funkar även till träning på gymmet.

Hybrid Weather Glove är en smart 2-i-1 handske med borstad insida och vind- och vattentätt överdrag för snabb anpassning till skiftande väderförhållanden. Använd överdraget för att skydda händerna i våta och blåsiga förhållanden. Pris ca 400 kr.

V175 Lite är en lätt sko (245 gram) som passar oavsett om du har ett neutralt steg, pronerar eller supinerar. Stabila men ändå en fri löpkänsla och ett drop på 8 mm så att även du som landar på hälen ska kunna springa skönt.

Delta 2.0 Warm Long Tights ger perfekt balans mellan kompression och rörelsefrihet med en hög komfort. De har färre sömmar än sina föregångare för en jämnare fördelning av kompressionen. Plagget är tillverkat av kompressionsmaterial med borstad insida som ger bra muskelstöd och värme. Dessutom är de försedda med reflexprint och en praktisk liten ficka med dragkedja. Pris ca 350 kr.

Nordic Light Jacket är en funktionell löparjacka med norrskensinspirerat reflexprint över hela plagget, hög krage och huva. Den har praktiska fickor med dragkedja, muddar med tumhål och ett laminerat 2,5-lagers material ger effektivt väderskydd. Pris ca 1500 kr.

Urban Run Hood Jacket är en lätt, vindavvisande löparjacka med elastiska ventilationspaneler för optimal temperaturreglering. Plagget har lysande reflexdetaljer, en praktisk huva med snygg spets och tumhål i ärmsluten. Passformen är ergonomisk och på framsidan två framfickor med dragkedja. Pris ca 450 kr.

Modeller: Tobias Brodén och Anna Lissjanis

Foto: Derin Sunneson

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.