Träningsguide

80-talsgympa och aerobics – 6 övningar

80-talsgympa och aerobics – 6 övningar veckans träningsprogram

Ingen som levt under 80-talet kan ha missat gympaboomen? Att iförd trikåer och benvärmare i neon ”kniiipa” stjärten tillsammans med Susanne Lanefelt framför TVn. Det är inspirationen till veckans träningsprogram som passar fint att köra hemma i jul för svett och skratt. Höj volymen med Roxette eller Lilli & Sussi och kör 80-talsgympa med oss!

0 Shares
De bästa seedningsloppen inför Vasaloppet

De bästa seedningsloppen inför Vasaloppet – 6 lopp, boende och utrustning

Världens största långlopp i skidor, Vasaloppet, närmar sig med stormsteg. Den 4 mars 2018 kommer nästan 16 000 entusiastiska skidåkare att ta sig an den klassiska sträckan på 90 kilometer – och över två miljoner svenskar kommer att bänka sig framför tv-apparaterna för att följa evenemanget. Om du är anmäld till Vasaloppet, och vill få en bättre starttid, kan du delta i ett seedningslopp. Här är sex stycken vi rekommenderar.

0 Shares
7 övningar med miniband

7 övningar med miniband veckans träningsprogram

Miniband är som du hör på namnet ett ”mini” redskap, men med maximal träningseffekt och smidighet. Lätt att stoppa i fickan och ta med på resan, köra utomhus, på kontoret eller som tränare köra övningar med för större grupper. Och låt dig inte luras av storleken – det lilla bandet är betydligt tuffare och effektivare att träna med än du kan tro. Prova veckans träningsprogram – 7 övningar med miniband.

1.7K Shares
7 coreövningar – en för varje veckodag

7 coreövningar – en för varje veckodag veckans träningsprogram

Stärk din viktiga core – stöttepelaren som är med dig i alla rörelser och positioner genom livet. När du står, går, springer, lyfter, sitter, puttar och så vidare. Inför veckans träning visar jag några coreövningar, från lätta för att du ska få bra kontakt med de djupa magmusklerna, till allt tyngre. 7 stycken och därmed lämpligt att prova en ny varje veckodag?

3 Shares