Bloggevent med träning hos Power Plate – bildbomb

bloggevent

Vad vore SportHälsa utan sina fantastiska bloggare? Och finns det genvägar för snabbare uppvärmning, prestation och återhämtning, som ger mer tid för mingel? Följ med på bloggevent med viktig teambuilding och workshop hos Power Plate.

Från att komma ut i pappersversion tillsammans med en av Sveriges största dagstidningar till att vara helt digital och förlita sig på cyber space. SportHälsa har tagit stora kliv de senaste åren och jobbar ständigt med att utvecklas i takt med digitaliseringen. Och det är inte bara redaktionen som kämpar – vi är enormt stolta och glada över våra bloggare som bidrar med inspiration och kunskap på sina personliga vis.

Bloggevent med träning hos Power Plate

Relationer och nätverk är ovärderligt här i livet, därför bjöd vi in våra bloggare till ett event innehållande något som intresserar oss alla – träning, hälsa, gemenskap och god mat! Att matcha allas kalendrar är inte lätt i dagens uppbokade samhälle, men vi är ändå glada att såpass många kunde komma till vårt bloggevent. Ta del av en intressant workshop, svettas ihop och lära känna varandra bättre.

Power Plate är en vibrerande plattform som både hjälper dig att värma upp snabbare, träna och prestera bättre, samt återhämta dig på kortare tid. Den får dig även att må bättre genom att stimulera naturliga reflexer, öka muskelaktiviteten och förbättra cirkulationen. Power Plate förstärker varje naturlig rörelse, enkel eller avancerad, jämfört med att den utförs på golvet.

Du har kanske läst om Power Plate tidigare här på SportHälsa samt i samband med att vi testade ett pass under Allt för Hälsan-mässan? Nu fick redaktionen och våra bloggare ännu mer kunskap under en workshop med Staffan Göransson, VD på träningscentret Viberoom i Djursholm.

Testa Power Plate på Fitnessfestivalen

Blir du sugen att själv prova Power Plate kan du delta kostnadsfritt vid deras Small Group Training under Fitness Festivalen. Det erbjuds tre stycken pass per dag med fyra platser, så först till kvarn. Passen du kan prova är Burn, Upper Body och Lower Body som är ca 20 min. Välkommen till monter A03:09:

  • Fredag 30/11 kl. 13, 15 och 17.
  • Lördag 1/12 kl. 11, 13 och 15.
  • Söndag 2/12 11, 13 och 15.

Fredagen mellan kl 14-16 kan du även träffa fystränarna från AIK (Johan Svensson) och Örebro SK (Jimmy Högberg) som använder Power Plate i sin träning.

Alla kittades med nytryckta SportHälsa-t-shirts och startade med uppvärmning och stretch. Här Milomir Stevanovic och Gianna Troyse som bloggar på Workout Knockout och som själva kör pass med Power Plate. De kunde berätta om fantastiska resultat.

Rebecca Sundholm kom med eventets klart sötaste sällskap. Lilla Luna ville såklart inte missa något och höll sig vaken hela förmiddagen medan mamma fick exemplarisk post graviditetsträning.

Att träna med Power Plate under en graviditet eller när du av annan orsak inte bör belasta kroppen tungt rekommenderas inte. Annars finns väldigt få restriktioner.

Lillemor Hellkvist tränar sin core under stor koncentration. Du får en fördubbling av muskelaktiveringen på en Power Plate jämfört med när du tränar på ett golv och att “fuska” är omöjligt. Kroppen reagerar automatsikt på vibrationerna.

Derin Sunneson – SportHälsas eminenta AD och bloggare. Det är hon som plåtat de flesta av dessa bilder och tagit fram tryck till våra tröjor.

Crush it! Som i “krossa dina utmaningar” eller “crush on it” – att älska det du gör. Välj själv eller som jag (Anna Lissjanis) – både och.

Elmina Saksi är både bloggare och löpexpert på SportHälsa med imponerande resultat i olika lopp. Här fick hon riktigt bra träning för sin starka löpkropp.

Vicktoria “Life in a happy way” Dahl är fenomenal när det kommer till hemmaträning. Här fick hon extra utmaning med vibrerande box jumps. Läs mer om hennes upplevelse av eventet här.

Förutom träning och ny kunskap om hur vibrationer kan påskynda resultaten tog vi chansen att mingla. Ta reda på mer om varandra och ha trevligt ihop – viktiga ingredienser under ett bloggevent. Efter träningen åt vi lunch och pratade vidare om allt från bloggande och sociala medier till träning och livet i stort.

Tack till Wallderinska som ordnade fina goodiebagpåsar och rabattkod till alla bloggare. Till Squeezed Up för fräscha, veganska Oumph Bowls. Heta och goda!

Och det är bra att dricka extra mycket vid träning på Power Plate, så flaskorna från Vitamin Well uppskattades enormt. Ej på bild deras senaste sockerfria nyhet, Vitamin Well Zero.

Smart in the dark såg till att vi kan fortsätta motionera snyggt och säkert i vintermörkret med sina briljanta reflexmössor.

Och för extra energi och kick till immunförsvaret – små One Boost-shots från Carly´s Natural.

Barebells säkerställde protein- och chokladbehovet.

Cocopanda fräschade upp oss efter träningen med en necessär och duschprodukter.

P.S. Passa på att shoppa hos dem till kanonpriser den här veckan.

Mer för avkopplande hemmaspa, hår- och ansiktsmasker, tackar vi Kiss New York för.

bloggeventNästan hela gänget. Lisa Johansson var tyvärr tvungna att gå tidigare och Martina “Skippa Sockret” Norling är den som fotar den här bilden.

STORT TACK till alla inblandade för en inspirerande dag! Till Power Plate som höll en otroligt intressant workshop, alla våra samarbetspartners som bidrog till en lyxig goodiebag och god lunch. Och sist men inte minst – våra bloggare. Både er som var med oss på eventet och som delar med er digitalt. Vad vore SportHälsa utan er? ♥

/Anna Lissjanis, chefredaktör

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras