Cirkelträning som gör dig stark och spänstig med 7 övningar

cirkelträning

Cirkelträning är ett smart sätt att lägga upp din träning på för omväxling och effektivitet. Här hittar du ett upplägg av f.d. landslagsåkarna Maria Pietilä Holmner och Anna Swenn-Larsen, extra bra för dig som vill vässa formen.

Cirkelträning är populärt bland både motionärer och elitidrottare, hemma och på gymmet. Det beror mycket på att träningen kan varieras i det oändliga och bestå av såväl konditions- som styrkeövningar, utföras med olika redskap eller egen kroppsvikt. Här hittar du ett förslag med lite av varje. Tidseffektiv och stimulerande träning av flera olika kvaliteter. Perfekt för dig som inte har tid eller tålamod att dela upp din träning på flera pass i veckan. Här får hela kroppen bra träning, framför allt styrka med bra basövningar.bättre skidåkare Cirkelträning

Cirkelträning – bli stark och spänstig med 7 övningar

Upplägg:

Börja med uppvärmning så att du får upp pulsen. Förslagsvis tio intervaller löpning där du springer en minut och vilar en minut mellan intervallerna eller värm upp på valfritt sätt.

Börja därefter med övning 1-5, utför dem i 3-4 varv. Sedan avslutar du med 1-2 set vardera av övning 6-7. Vill du utmana dig ytterligare lägger du till bonusövningen som avslut på träningspasset. Heja!

sites/default/files/Ski squat_0.jpeg

sites/default/files/axelpress.jpeg

sites/default/files/godmorgon.jpeg

sites/default/files/framåtböjd rodd.jpeg

sites/default/files/push up.jpeg

sites/default/files/ski squat 2.jpeg Cirkelträning

sites/default/files/benlyft.jpegsites/default/files/Bonusövning.jpeg Cirkelträning

Foto: Anna Adolfsson

Lycka till med din träning!

Fler förslag på effektiv cirkelträning:

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.