Peregrine 8 ICE+ – nya vinterträningsskor från Saucony hjälper dig besegra tuffa underlag

Att det blir minusgrader ute är ingen anledning att lägga löpningen på hyllan. Den friska vinterluften piggar upp och ger kraft i mörkret, och så länge du är rätt klädd är en löptur i kylan en riktig humör- och hälsoboost. Här hittar du vinterträningsskor som hjälper dig besegra tuffa underlag.

Prioritera rätt vinterträningsskor

Med bra skor på fötterna kommer du få en trygghet och motivation redan innan du tagit dig ut, bara av tanken på att röra dig smidigt och säkert vid din utomhusträning. Här är nya Peregrine 8 ICE+ från Saucony perfekta vinterträningsskor för att få bra grepp på isiga underlag. Peregrine ICE+ passar utmärkt för träning utomhus under årets kallaste månader, då skon är både vattenresistent och försedd med ett membran på insidan som gör skon extra varm.

Med en träningssko som är anpassad för vinterlöpning är du förberedd på alla typer av underlag. För även om marken ser torr ut, kan det under vinterhalvåret dyka upp isfläckar och andra ojämnheter – speciellt om du tränar i naturen där en salig blandning av snö, lera och glashala löv pryder stigar och spår.

Saucony Peregrine 8 ICE+ – nya vinterträningsskor med grymt grepp

Vid halt och oförutsägbart vinterunderlag är det viktigt att använda träningsskor som är lämpade för ändamålet. Annars finns risken att du halkar och skadar dig. Träning, så som löpning, på snöigt underlag kräver mycket av de muskler som ansvarar för balans och stabilitet. Det betyder att du som löptränar på snö och is gör rätt i att kräva mer av dina löparskor.

Löparskorna som du använder under vintern bör alltså vara stabila för att minska halkrisken och risken för överbelastning. Det är också bra om de är vattenresistenta så att dina fötter inte blir genomkylda vid regn och blötsnö. Givetvis är det också viktigt att skornas yttersida erbjuder ett bra grepp på isiga gator.

Peregrine 8 ICE+ från Saucony är anpassad för löpning på isiga gator. Träningsskon har en yttersula av VIBRAM ARTIC GRIP som säkrar greppet på isiga och oförutsägbara underlag. Mellansulan består av PWR-foam och toppsulan med EVERUN försäkrar att du får en responsiv dämpning. Skon blir extra varm och vattenresistent med ett membran på överdelen.

Det här är Peregrine 8 ICE+:

  • -Vibram Artic Grip, bra grepp på isiga gator
  • -Extra varmt membran på insidan som håller varmt hela vintern
  • -Vatten-resistent membran som står emot slask och blötsnö
  • -EVERUN ger livslång stötdämpning med 83% eneriåtergivning som inte påverkas av kyla
  • -4 mm dropp, vilket bidrar till bra balans
  • -Vikt herr 295 gr, dam 266 gr

Du hittar Peregrine 8 ICE+ här samt i välsorterade sportbutiker.

 

Text: Moa Rana

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.