Höstboosta kropp och själ – med BoostCamp på Tanumstrand

Gemenskap, massa god mat och högkvalitativ träning i en underbar havsnära miljö, låter det lockande? Allt detta kan du uppleva under träningshelgen BoostCamp den 21-23 september på TanumStrand på västkusten.

Detta är något som passar alla, oavsett nivå! Denna gång är det dock lite extra fokus på alla som funderar på att delta, eller redan tränar inför Vasaloppet, Tjejvasan eller kanske Klassikern.

BoostCamp på Tanumstrand

Det är nu femte året i rad som BoostCamp arrangeras och grundläggande för träningshelgen är att alla ska känna sig välkomna. Gemenskap och träning kombineras med massa njutning, som lugna stunder på SPA och god mat. I september är skaldjurstider på västkusten, så för den som kommer redan på fredagen finns möjlighet att lyxa till det med en härlig skaldjursbuffé.

Tanumstrand är ett hel fantastiskt ställe att träna på, med många möjligheter. Kanske åker man ensam, eller som par där den ena tränar inför ett lopp medan den andra mer fokuserar på yoga och föreläsningar?

Även själva träningspassen kommer med bred variation, med instruktörer från både Sverige och Norge, och dessutom kommer det att erbjudas en föreläsning om motivation.

Samarbetar med Alliansloppet

Sensommarupplagan av BoostCamp i Grebbestad sker i samarbete med världens största tävling för rullskidor – Alliansloppet. Det kommer finnas rullskidor att låna för den som vill testa och det blir kvalitativ barmarksträning.- En superbra chans för den som bara vill prova och en jättebra uppladdning för alla som tänkt åka exempelvis Vasaloppet eller Klassikern.

Så hur du än väljer att lägga upp din BoostCamp, kan vi lova en oförglömlig träningsupplevelse. Läs mer om detta fantastiska event och boka här.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras