Fynda förstklassig gymutrustning med GymAuktioner

Alla som någon gång deltagit vid en auktion vet hur nervigt det kan vara, men framförallt hur härligt det känns att ropa in ett riktigt fynd, vare sig det gäller en antikvitet eller ett unikt samlarobjekt. Men visste du att det även går att fynda träningsredskap och begagnade gym på auktion?

Med GymAuktioner Sverige kan träningsutrustning och kompletta gym från världsledande varumärken bli dina till ett riktigt fyndpris. Allt du behöver göra är att buda på någon av dina favoritmaskiner!

Fynda förstklassig gymutrustning med GymAuktioner

GymAuktioner  i Sverige är auktionsfirman för dig som brinner för motion och hälsa och vill ta din träning till nästa nivå. Med stora auktioner varje torsdag, från och med den 1 Mars 2021, får du möjlighet att buda på kompletta gym, nya såväl som begagnade löpband, crosstrainers, motions- och spinningcyklar, liksom 100-tals begagnade gymmaskiner från världsledande gymleverantörer.

Kanske drömmer du sedan en tid tillbaka om att driva eget gym eller uppdatera  träningsutrustningen till hemmagymmet? Med GymAuktioner sker auktionerna direkt från företag och gym över hela Sverige.

All utrustning är av samma höga kvalitet som den du ser på ditt vanliga gym och fraktas smidigt vidare till dig av Gymfraktarna i Stockholm och Göteborg, som även ombesörjer hantering och installation av ditt köp. Här kan du även läsa mer om hur du bygger ditt eget hemmagym med en fördelaktig rabatt från GymPartner.

Så här enkelt fyndar du med GymAuktioner

Vad söker du? På GymAuktioner hittar du både kondition- och styrkemaskiner från välkända varumärken som Technogym, Precor och Cybex. När du är inloggad på Gymauktioner bevakar du smidigt dina favoritobjekt genom att gilla dem. När din auktion väl är bevakad kan du sedan ta del av all relevant information som rör objektet du är intresserad av, till exempel det högsta budet och själv lägga ett bud.

Redo att gå på auktion och fynda bland 100-tals gymmaskiner och träningsredskap? Från och med den 1 Mars 2021 kan gymutrustningen du drömt om bli din och dessutom till ett ännu bättre pris! Besök GymAuktioner Sverige och ange rabattkod: Sporthälsa2021 i kassan så erhåller du 5% och upp till 6 000 kr i rabatt när du handlar för minst 2 500 kr.

Klicka bara på ”Använd rabattkod” i kassan och fyll i den angivna rabattkoden. Viktigt att veta när du handlar hos GymPartner är att Sporthälsa inte erhåller någon provision på ditt köp.

Men du, skynda att fynda, erbjudandet gäller endast idag till och med söndag 14 Mars (2021). Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabattkoder och gäller endast online och ej vid köp av presentkort.

Text: Jennie Nysted

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.