Bygg ditt hemmagym med rabatt hos GymPartner

Går du också i hemmagyms-tankar, men är osäker på om det verkligen är något för dig och vilken utrustning du ska ha? Här ger vi dig fem starka skäl och rabatt på utrustning från GymPartner Sweden som hjälper dig att optimera din träning.

När offentliga platser och gym helst ska undvikas har hemmaträning blivit en naturlig lösning för många vardagsmotionärer. Den här veckan erbjuder SportHälsa en fördelaktig rabattkod hos GymPartner Sweden, som säljer ny och begagnad gymutrustning av högsta kvalitet från de världsledande varumärkena Technogym, Precor, Cybex och Body-bike. Med begagnad och prisvärd gymutrustning inreder du ditt eget hemmagym precis som du vill ha det och gör samtidigt en insats för miljön.

Bodypump-set, Reebok.

Bygg ditt hemmagym med rabatt på utrustning från Gympartner

Vad inspirerar dig?

Hos gympartner hittar allt ifrån mindre utrustning som hantlar, kettlebells och skivstänger till löpband, crosstrainers och mag- eller ryggmaskiner. Här finns även motionscyklar, rodd- och stakmaskiner. Köp ett Bodypump-set men prova att träna på ett annat sätt! Perfekt för dig som i nuläget följer dina favoritinstruktörer online och behöver enstaka utrustning, eller funderar på att inreda ett helt gym hemma i källaren. I GymPartners breda sortiment finns även ny utrustning från GrandMaster, med närmare 1000-2000 maskiner och redskap i lager.

Gymmet som alltid är öppet

Glöm inställda klasser och trånga gym! Med ett eget hemmagym blir det dessutom mycket enklare att träna regelbundet året runt, oavsett väder och vind eller trängsel på det lokala gymmet. Med all utrustning på plats är det också enklare att planera träningspasset. Kanske tränar du Bodypump på lunchen eller styrkelyft på kvällen efter att du nattat barnen. Oavsett vilken är hemmagymmet alltid öppet!

Secondhand in Firsthand

All utrustning hos GymPartner kommer från världsledande gymleverantörer och håller samma höga kvalitet som den du använder på ditt vanliga gym. Att utrustningen är begagnad gör valet av hemmaträning enkelt – både ur pris- och miljösynpunkt. Med hjälp av Sporthälsas rabattkod får du dessutom ett ännu bättre pris.

5 anledningar till att träna hemma

  1. Du behöver inget medlemskap.
  2. Det är alltid öppet, dygnet runt
  3. Det är tidseffektivt.
  4. Du slipper trängas.
  5. Du behöver aldrig ställa in vid regn eller snö.

Så här utnyttjar du SportHälsas rabatt från GymPartner

Gå in på GymPartners hemsida och välj utrustning till ditt hemmagym. Ange rabattkod: Sporthälsa2021 i kassan så erhåller du 5% och upp till 6 000 kr i rabatt när du handlar för minst 2 500 kr. Klicka bara på ”Använd rabattkod” i kassan och fyll i den angivna rabattkoden.

O.B.S! Skynda att fynda, erbjudandet gäller endast idag till och med söndag 14 Mars (2021). Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabattkoder och gäller endast online och ej vid köp av presentkort. 

Sist men inte minst, för full transparens: När du handlar hos GymPartner genom Sporthälsa, erhåller vi ingen provision på ditt köp.

▶︎ Läs mer om Gympartner och hitta dina träningsfavoriter här!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.