Flowgun – massagepistol som ger dig smidiga hemmabehandlingar

Stel nacke efter en dag framför datorn, eller trötta vader från löprundan? Oavsett om du är en elitsatsande idrottare eller brottas med en obekväm arbetsställning på hemmakontoret kan du få effektiv lindring av en massagepistol. Här ger vi dig fördelarna.

Med Flowgun, en massagepistol från Flowlife, behandlar och masserar du enkelt dina problemområden hemma, precis när du behöver. Vi har pratat med Alexander Hosby på Flowlife, om massagepistoler, välbefinnande och återhämtning.

Flowgun.

Flowgun – massagepistolen som ger dig smidiga hemmabehandlingar

På Flowlife ligger fokus på innovativa lösningar som skapar flyt i vardagen och på ett smidigt sätt hjälper dig att träna, idrotta och återhämta dig, utan att för den sakens skull behöva tumma på kvalitet. Som ett led i det har Flowlife tagit fram massagepistolerna Flowgun och Flowgun Go. I början av februari lanseras ytterligare en modell.

– Massagepistoler har ju fått ett otroligt uppsving, inte bara i Sverige utan i världen. Speciellt under 2020, berättar Alexander Hosby, PR och kommunikationsansvarig på Flowlife.

Han tror absolut att det går att härleda delar av massagepistolens framgångar till pandemin.

– Det jag tror, rent generellt har hänt under 2020, i och med Corona, är att folk har fått upp ögonen just för hur viktigt det är med personlig återhämtning och hemmabehandlingar, säger Alexander.

Hur använder man Flowgun?

Genom att placera Flowguns munstycke på önskat ställe, avges exakta slag och vibrationer som frigör spänningar eller stimulerar ett större område, till exempel låren. Det långa handtaget gör det enkelt att komma åt, även på ryggen, så att munstycket kan behandla svåråtkomliga punkter.  

-Det fantastiska med Flowgun är just att den dels kan användas på specifika problemområden för triggerpunktsbehandling, men även större områden som också behöver stimulans, säger Alexander.

När Flowgun är snäppet mer kraftfull och perfekt för den som tränar mycket, passar Flowgun Go för den som vill testa på en massagepistol och ge sig in i hälsotrenden. Oavsett utgångspunkt är hälsovinsterna många.

Flowgun Go.

– Den främsta fördelen med massage, är att det effektivt påskyndar kroppens återhämtningsprocess och ökar blodcirkulationen, säger Alexander.

Massage hjälper även kroppen att frigöra ämnet oxytocin, som har en lugnande effekt, vilket leder till välmående och ett ökat välbefinnande, något som Alexander tror att det senaste årets händelser kan ha inkräktat på, sedan vi tvingats till en helt ny form av anpassning. Många är de som lever med stress och i många fall en förändrad arbetssituation.

– Jag tror att man nu, mer än någonsin försöker att hitta lösningar som gör att man får den här avslappningen på enklare vis, säger Alexander.

– Det våra produkter möjliggör, är att det inte behöver bli en planeringsfråga över om man ska kunna unna sig själv en massage.

Med en Flowgun är massagen tillgänglig närhelst du behöver den som mest. En tillgänglighet som kännetecknar samtliga produkter i Flowlifes sortiment, som även har vunnit bäst-i-test flera gånger. Allra roligast är förstås gensvaret Flowlife fått från såväl elitsatsande idrottare och elitklubbar som privatkunder och vardagsmotionärer.

– Från början riktade vi oss till just idrottare, men sanningen är ju att alla, idrottare eller ej, behöver massage. Vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda innovativa och effektiva lösningar till såväl atleter som privatpersoner, säger Alexander.

Och så flytet förstås, som kommer och går i vardagen och präglar Flowlifes filosofi. Men vad står det egentligen för?

 – Flow för mig är ju när allt flyter på. Allt bara funkar allt klaffar, det är flow för mig, säger Alexander.

Med flow kommer också kreativitet och framåtrörelse.

– Det är Flow vi vill förse våra kunder med. Vi vill hjälpa dem komma så långt som möjligt och framför allt MÅ så bra som möjligt, avslutar Alexander.

5 fördelar du får av att använda en massagepistol

  • Det ökar blodcirkulationen.
  • Du sparar pengar.
  • Det är tidseffektivt.
  • Du återhämtar dig.
  • Du får ett bättre flow!

Vi du också ha lite bättre flow i livet och vid träningen?

▶︎ Läs om Flowlife och hitta din massagepistol här.

 

Fler lästips:

Text: Jennie Nysted

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.