Flowgun Go – skön massage, var du vill till bästa pris

Tänk att dygnet runt ha tillgång till en massör som använder precis rätt tryck. Låter det som en dröm? Med massagepistolen Flowgun Go är det verklighet, veckans rekommenderade produkt.

Veckans produkt presenterad i samarbete med Flowlife

Det spelar ingen roll om du är elitidrottare, sitter på kontoret hela dagarna eller är en helt vanlig motionär. Du har förmodligen delar av kroppen som känns stela och ömma. Men det finns en lösning även för dig som inte har möjlighet att anställa en massör dygnet runt – och den är formad som en pistol.

▶︎ Läs om Flowgun Go här.

Flowgun Go är Flowlifes nyaste produkt på marknaden, och som trots ett betydligt snällare pris erbjuder kraftfull behandling. Rikta den ergonomiskt utformade massagepistolen för att effektivt lösa upp triggerpunkger, öka blodcirkulationen och stimulera bindväven.

Skillnaden mellan Flowgun Go och Flowlifes andra massagepistol?

Flowgun Go är extra flexibel, utan att kompromissa med kraften. Den är alltså lika effektiv som sina konkurrenter, men till ett betydligt snällare pris. Med andra ord: den perfekta produkten när du varken vill kompromissa med kvaliteten eller priset – eller en stel och obekväm kropp.

Allt du behöver veta om Flowgun Go

▶︎ Läs och beställ din Flowgun Go här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.