Massagepistol – kan det bli årets julklapp?

Det vi kanske mest kommer att minnas från 2020 är social distansering, en del oro, och att jobba hemifrån? Men även hur hemma- och utomhusträning ökat, liksom att massagepistoler blivit omåttligt populära. Här kan du läsa om varför och hitta en effektiv modell.

Många av oss har spenderat våren med att sitta framför datorn vid köksbordet, något som oundvikligen leder till stelhet och spänningar. Det har även blivit svårare att ta sig iväg för att ta en massage för att mjuka upp ömma muskler efter både stillasittande och löprundor.

Massagepistol är lösningen

Med en massagepistol kan du enkelt behandla allt från stelhet och spänning till träningsvärk och skador – utan att behöva lämna hemmet. Rikta bara massagehuvudet mot den del på kroppen du vill massera. Då ökas blodcirkulationen, som både snabbar på återhämtningen, samtidigt som både svullnad och inflammation minskas.

Active Pro – en investering för livet

Med massagepistolen Active Pro 2 masserar du enkelt bort knutar, träningsvärk och spänningar. Den ökade cirkulationen mjukar upp dina muskler och förbättrar återhämtningen med upp till 86%. Du får ett omedelbart och långvarigt resultat som leder till en både starkare och friskare kropp – till samma pris som två besök hos en massör.

Med den nya versionen Active Pro 2 finns det nu hela 20 olika nivåer att välja på, och en slagvolym mellan 600-4200 slag per minut, vilket är både det lägsta och högsta en massagepistol på marknaden erbjuder idag.

Trots sin styrka gör systemet QuietBounce att den ändå är otroligt tyst, så du kan använda den i stort sett när och var som helst, utan att störa. Active Pro kommer även med fyra olika huvuden som gör att du får bästa effekt överallt på kroppens olika delar.

Fler fördelar

Förutom att den ökar cirkulationen och mjukar upp musklerna, värmer den även upp dem, hjälper till med återhämtning, ökar rörligheten och är prisvärd. Gör din egen kropp, eller någon annan du bryr dig om, en stor tjänst – läs mer och beställ din Active Pro massagepistol här.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Sporthälsa