Effektiv hemmaträning – 4 övningar med egen kroppsvikt

effektiv hemmaträning

Att få till effektiv hemmaträning utan redskap kan vara lite knivigt om du är van vid att träna med tunga vikter och maskiner. Att göra ”axelpress med mjölkpaket” räcker kanske inte om du är stark och köksbordet är kanske inte så greppvänligt, så hur gör du?

I denna träningsfilm visar PTn och vår bloggare Patrick Rapp 4 övningar för effektiv hemmaträning med egen kroppsvikt. Genom att leka med vinklar och hur du belastar blir det minst lika tufft som när du tränar med vikter. Perfekt övningar att köra ihop med släkt och vänner under juldagarna!

Effektiv hemmaträning – 4 övningar med egen kroppsvikt

  1. Push-ups med twist
  2. Höftlyft med bengång
  3. Axel-push-up
  4. Rygglyft med klapp

Lycka till med din träning!

Tips för roligare och mer effektiv hemmaträning  🏋️‍♀️ 🧘‍♀️

Just nu erbjuds alla läsare av Sporthälsa en månad gratis Kvix Premium! (Ordinarie pris är 149 kr). Signa upp senast den första 1 april för att ta del av din gratismånad.

Om Kvix Premium:

Som Premiummedlem har man tillgång till hela Kvix utbud, inte bara våra livesända pass utan även samtliga våra tidigare sända klasser och föreläsningar. Alla klasser som sänds live sparas nämligen ned och samlas i ett bibliotek på vår webb. Detta heter Kvix Anytime och är bara tillgängligt för premiumkunder. För närvarande finns runt 800 olika pass där att ta del av, och utbudet av träningsklasser och föreläsningar växer hela tiden.

Lös in koden så här: 

Gå till www.kvix.se och bli kvix free-användare för att kunna hämta ditt erbjudande. Sen går du på Kvix Anytime i menyn och när du ska signa upp för Premium där så fyller du i koden 098867.

▶︎ Läs mer och testa Kvix här.

 

Övningar: Patrick Rapp som du kan följa här på Instagram, samt på bloggen Coach Patrick Rapp.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.