Bygg ett prisvärt hemmagym – 4 viktigaste redskapen från Casall

Veckans produkt presenterad i samarbete med Casall

Vilka produkter ska du satsa på till ditt hemmagym? I samarbete med Casall presenterar vi fyra smarta produkter – allt du behöver för effektiv hemmaträning.

Har det inte blivit så mycket träning som du tänkt i sommar? Det är helt okej, din kropp behöver även vila. Men nu är det kanske dags att komma igång igen, vilket inte alltid är så lätt som man kan tro. Efter en stunds vila dröjer det ofta innan inspirationen kommer tillbaka, därför gör vi det så enkelt som möjligt: vi flyttar hem träningen.

Hemma kan du få din träning gjord under reklampausen eller när du väntar på att maten i ugnen ska bli klar, med andra ord blir det betydligt lättare att få den gjord. Och har du väl fått in din träning som en regelbunden vana känns den sällan jobbig.

En första tanke kan vara att du behöver ett helt garage eller annat fullt utrustat rum för att träna hemma, vilket inte alls stämmer. Casall har små och smarta redskap, med snygg design som platsar i vardagsrummet och till rimliga priser. En riktigt bra guide för dig som vill bygga ett hemmagym hittar du här, men vilka redskap ska du satsa på och varför?

Här tipsar vi om Casalls absolut bästa redskap, som både kommer göra sig stark och rörlig på ett enkelt sätt – hemifrån.

Bygg ett prisvärt hemmagym – 4 viktigaste redskapen från Casall

Kettlebell

En kettlebell är det perfekta redskapet när du både vill kunna träna styrka och kondition. Här visar vi till exempel fyra övningar som bara kräver en kettlebell, men som kan användas för att träna hela kroppen. Bäst av allt? Trots att den är så mångsidig tar den knappt någon plats i hemmet!

Väljer du den här modellen från Casall får du ytterligare en fördel: den är en aning mjukare än vanliga kettlebells, vilket betyder att de inte bara är snällare mot golvet utan också grannen som du ser på bilden nedan.

Gummiband

Bor du litet eller helt enkelt vill ha ett redskap som tar upp så lite yta som möjligt är ett gummiband det ultimata valet. Du kan lätt stoppa undan det i en låda eller till och med packa ner i väskan när du inte använder det, men kan använda för att göra övningar både svårare och lättare.

Med det här setet från Casall får du tre olika gummiband med varierande motstånd. Oavsett om du vill göra dina knäböj tyngre eller träna biceps finns det alltså ett passande gummiband för dig.

Yogamatta

Oavsett om du yogar eller kör andra träningsformer så är Casalls yogamatta ett måste i ditt hemmagym. Den ger inte bara ett bättre grepp och gör golvbaserade övningar mer bekväma, utan skyddar också golvet när du tränar med vikter eller gör olika hopp.

Foamroller

Med en kettlebell, gummiband och yogamatta har du alla goda förutsättningar för att bygga upp styrkan och konditionen hemifrån, men missa inte en foamroller. Ta fram den i reklampausen för att rulla ut dina stela muskler så kommer du snabbt förbättra rörligheten och skynda på återhämtningen – samtidigt som du ger dig själv massage.

▶︎ Läs mer och beställ ditt hemmagym från Casall här.

Relaterade lästips:

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.