Casall Sculpture – snygga, funktionella och klimatsmarta tights

De är inte bara snygga, utan också funktionella, sköna och hållbart producerade. Veckans produkt presenterad i samarbete med Casall är märkets succétights Sculpture.

Rätt träningstights kan höja självförtroendet och göra träningen både enklare och roligare – fel träningstights kan göra raka motsatsen. Därför är vi glada över att kunna presentera veckans produkt i samarbete med Casall, de där perfekta tightsen som du kan använda till all slags träning. Märkets Scuplture tights uppfyller nämligen alla kriterier för att vara just det. Här berättar vi mer om varför.

Casall Sculpture – snygga, funktionella och klimatsmarta tights

Funktionen

Vi börjar med den förmodligen viktigaste egenskapen hos ett par tights: funktionen. Det spelar trots allt ingen roll om du känner dig snygg när du tar på dig ett par tights, om de sitter dåligt och blir genomblöta av svett kommer du inte känna dig särskilt bekväm.

Som tur är så behöver du inte vara orolig för det när du väljer Sculpture tights från Casall. De är nämligen gjorda i tyg med fyrvägsstretch och maximal andningsförmåga, vilket gör att du håller dig sval och bekväm även under riktigt svettiga pass. De är dessutom gjorda i ett extra tätt material över rumpan, så att du kan göra dina knäböj på gymmet utan att alla behöver se vilken färg du har på dina trosor.

▶︎ Läs mer om Casall Sculpture här.

”Jag får bättre resultat när jag tränar i mina Sculpture. De gör så jag kan fokusera på min träning utan att behöva oroa mig för att tightsen sitter på plats.”

/Kundrecension

Utseendet

Men visst, även om utseendet inte är det viktigaste så vill vi såklart känna oss snygga när vi drar på oss ett par tights. Med Sculpture är det som tur är enkelt. De finns nämligen i tre varianter så att du själv kan hitta din favorit:

  • Sculpture Tights – Den ursprungliga modellen, som har en lite lägre midja och en ljusbrun metallisk tejp längs benen. De har en lätt, skön kompressionseffekt.
  • Sculpture Alligator Tights – Varianten för dig som vill sticka ut! De här tightsen är gjorda i samma tyg som den klassiska modellen, men med ett snyggt, rött alligatormönster.
  • Sculpture High Waist Tights – Den här varianten har en extra hög midja som sitter på plats under hela passet.

Hållbarhet

Men det är inte nog med att Sculpture tight är snygga och sköna. Om du i vanliga fall får klimatångest av din träningsgarderob bör du definitivt välja dem eftersom de är producerade för att påverka planeten så lite som möjligt.

För att uppnå detta produceras tightsen av det italienska företaget Eurojersey. Tyget produceras lokalt i fabriken, vilket betyder att de bokstavligt talat har koll på varje steg i processen. Utöver detta är de noggranna med att hela tiden minska vattenkonsumtionen, koldioxidutsläppet och energiförbrukningen så mycket som möjligt.

Resultatet? Ett par tights du kan ha på dig med gott samvete – och både känna dig bekväm och snygg i.

▶︎ Köp dina Casall Sculpture här.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.