Casall Iconic och varför du bör satsa på en bra sport-bh

Veckans produkt presenterad i samarbete med Casall

Varför det är viktigt med en bra sport-bh? Här tar vi upp några starka anledningar och ger dig ett omtyckt produkttips – den ikoniska sport-bh:n Iconic från Casall.

Tycker du det är svårt att hitta en sport-bh du trivs i? Då rekommenderar vi att du testar Iconic från Casall. Det är deras äldsta men samtidigt bäst säljande modell – med andra ord en ikonisk modell på marknaden. Men varför är det så viktigt med rätt stöd för dina bröst?

Varför du bör satsa på en bra sport-bh

  • Minskad värk. Tränar du med sport-bh med fel stöd ökar belastningen på axlarna och nacken. Det ökar risken för värk, men du undviker lätt det med en bra sport-bh.
  • Undviker skador. Med en bra sport-bh kan du minska bröstens rörelser med upp till 78 procent, minskar risken för att bristningar i huden och bindbäven inuti brösten ska uppstå.
  • Bekvämlighet. Med en skön bh utan skavande sömmar slipper du bli distraherad under träningen.

När Casall började ta fram sport-bh:n var målet att skapa en sport-bh med bästa tänkbara stödet, som samtidigt skulle vara bekväm och transportera bort fukt effektivt. Två år senare föddes Iconic.

▶︎ Läs om om Casall Iconic här.

Fyra skäl att välja Iconic

  1. Bra stöd. Iconic ger tillräckligt bra stöd att de passar till riktigt högintensiva träningsformer.
  2. Mjuk och bekväm. Den är samtidigt tillräckligt mjuk och skön att du kan ha på dig den på yogaklassen utan att känna dig obekväm.
  3. Transporterar fukt. Du kan vara säker på att du håller dig torr även under riktigt svettiga pass, tack vare det smarta materialet Iconic är gjord av.
  4. Snygg. Iconic finns i flera olika färger och mönster, så alla kan hitta en modell för sin smak.

Iconic är den troligtvis mest köpta sport-bh:n i Skandinavien med över två miljoner sålda exemplar. Under åren har mindre justeringar gjorts för att förbättra designen, och än idag är det Casalls bäst säljande sport-bh.

▶︎ Beställ din Casall Iconic här.

Fler lästips:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras