Unna dig en träningsresa i vår

Vad sägs om milsvida stränder, soliga äventyr och hundra procent träningsglädje? Här kan du läsa om researrangören Springtime Travel och varför du ska unna dig en träningsresa till Portugal i vår!

Lustfylld träning sedan 1986

När investerade du senast i dig själv? Oavsett om du är nybörjare eller rutinerad motionär är en träningsresa en perfekt present att ge dig själv inför det nya året. Springtime Travel är företaget som i snart fyrtio år spridit rörelseglädje, inspiration och kunskap med sina träningsresor till bland annat Monte Gordo i Portugal.

Med ett brett träningsutbud och en högkvalificerad stab med några av Sveriges bästa instruktörer har målet sedan 1986 varit att få fler människor i rörelse och vägleda dem till en sundare livsstil. Till våren 2022 finns det ännu en gång möjlighet att skapa roliga träningsminnen när Training Camp Portugal drar igång. Mellan den 19 mars och 14 maj kan du ta del av träning i världsklass och lära känna nya träningskompisar.

Svårt att hålla ditt nyårslöfte? Läs gärna hur du lyckas hålla vad du lovar här!

Femtio pass per vecka

Det bästa med att vara på träningsresa är att det finns en aktivitet för alla. På den portugisiska orten Monte Gordo vid Algarve-kusten, kan du dagligen välja mellan utmanande crossfitpass på stranden, yoga i soluppgången och njutbara löprundor i natursköna omgivningar.

Det digra träningsschemat med närmare femtio pass per vecka, rymmer också fartfyllda fys- och danspass på strandens träningsplanka, bergpass i Odeleites apelsinlundar, eller föreläsningar om hälsa och träning. Allt för att ge dig chansen att utvecklas och utmanas utifrån dina preferenser och grundförutsättningar. Att dessutom göra det i en skön inramning är en varm och solig bonus.

En lyckad träningsresa bygger glädje och gemenskap. På Springtime Travel ligger fokus därför på kvalitativ träning med skickliga och välutbildade ledare som hjälper dig att utvecklas. Under din träningsvecka knyter du också bekantskaper med likasinnade.

Utöver träningen finns alla möjligheter till avkoppling och rekreation med vackra naturområden och promenadstråk. Du som tycker om att cykla hyr med fördel en cykel och utforskar närområdet.

Logi i sköna omgivningar

Du bor på något av de lokala hotellen Dunamar Apartments, Yellow Monte Gordo Beach Hotel eller Prime Energize Hotel. På huvudhotellet i Dunamar kan du njuta av två fräscha träningslokaler, liksom ett nyrenoverat gym och SPA. I närområdet ligger även en vacker pinjeskog, ett tiotal golfbanor, samt en stadion med simanläggning, padel-, tennis-, och löparbanor.

Som tillägg till det får du även tillgång till träningsutrustning  som padel- och tennisrack, våtdräkter och rullskidor – helt utan kostnad. Just nu är bokningen till vårens största träningsresor 2022 i full gång. Du som bokar din resa före den 31 december och anger rabattkoden Springtime erhåller 750 kronor i rabatt.

Bland vårens resor hittar du bland annat en bootcamp-vecka med fokus på styrka och en fartfylld dans- och körvecka med bland andra sångerskan Gladys del Pilar och dansaren Tobias Wallin från Let´s Dance.

Så vad väntar du på?

Det här ingår när du reser med Springtime Travel

  • Flygresa med SAS
  • Förstklassigt boende på något av Springtime Travels hotell i Monte Gordo.
  • Frukost och middag alla dagar.
  • Träningspaket med cirka 50 pass och 10 instruktörer.
  • Kostnadsfri träningsutrustning till bland annat tennis, padel och golf.

Läs mer om Springtime Travel och boka ditt träningsäventyr här!

Text: Jennie Nysted

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras