Så twistar du till 3 vanliga övningar – roligare träning med Fanny Josefine

fanny josefine

Utmana dig att bli starkare med nya, roliga övningsvarianter ihop med Fanny Josefine.

Att variera din träning är både bra för att utvecklas fysiskt, hålla dig skadefri och bibehålla din motivation. Och ofta kan du köra samma favoritövningar, men på nya sätt. En expert på att twista till vanliga övningar till roligare träning är Fanny Josefine. Här visar hon dig med tre lekfulla och effektiva övningsvarianter.

Byt ut 3 vanliga övningar mot roligare träning med Fanny Josefine

fanny josefine1. Armhävningar –> Armhävningar på ringar

Leta upp ett par gymnastik ringar och ta bort banden. Sätt de mot golvet och gör armhävningar. Är det svårt på fötterna så testa på knä. Tänk på att spänna magen ordentligt. Det kommer skaka men du blir starkare. Ett tips är är att lägga en matta under ringarna om det är ett halt golv.

2. Plankan –> Plankan med extra grejer

Leta upp diverse föremål och lägg på golvet framför dig. Flytta de sedan i mönster och testa att stapla de ovan på varandra. Hur lång tid tar det innan du kan bygga ett torn? Utan att du tänker på det så har du stått i plankan längre än du brukar.

3. Båten –> Båten med twist

Lägg ut diverse föremål i en ring på golvet. Du placerar dig sedan i mitten och sätter sig i båten. Sträck ut benen och ta de upp och över varje föremål medan du vrider dig med hjälp av händerna i golvet. Vill du göra det svårare så testa att placera något mellan fötterna eller underbenen. Det kan vara en foamroller, yogablock eller liknande.

Bilder och övningar: Fanny Josefin. Följ som @fanny_josefine på Instagram för fler roliga träningsförslag.

Fanny Josefine Ahlfors vill inspirera genom att vara stark men samtidigt nyfiken på nya utmaningar och övningar. Ser allt som sin lekplats och att det finns träningsmöjligheter överallt. Hon har även precis börjat med swimrun och tillsammans med Patrik Widell har de teamet  – Team Lost @weareteamlost . I December åker de till Bali för att delta i ett välgörenhetsprojekts swimrun. Tillsammans uppmärksammar de ett aktuellt problem, plastneskräpningen i haven. Läs gärna mer om hur du kan hjälpa Team Lost på teamlost.se

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras