Nybliven mamma? Få tillbaka styrkan och träningsglädjen på TanumStrand

Att träna är såklart bra för alla för alla, men har du fött barn är det kanske extra viktigt. Den 2-3 februari kan du som är nybliven mamma boosta dig själv på TanumStrand med en kul och hälsosam start på det nya året.

Första veckorna efter förlossningen ska du såklart ta det jättelugnt och bara njuta av det nya livet. Men ser allt bra ut på efterkontrollen kan man börja tänka på att hitta tillbaka till träningsglädjen, återfå funktionen i kroppen, och lära sig att träna rätt. Fokus bör ligga på att aktivera och kontrollera bäckenbotten och den inre magmuskulaturen, alltså inte köra igång med sit-ups direkt.

Mama Boost på TanumStrand är helgen för dig som nyligen fått barn och vill komma igång och hitta en lagom nivå som passar dig och din nya livssituation. Fokus ligger på att stärka dig både fysiskt och mentalt efter din graviditet – allt för att orka med vardagen, och bli en piggare, starkare och gladare mamma.

Träning på dina villkor

Här kan du träna tillsammans med din bebis och lära känna andra i samma livsfas. Res tillsammans med din partner, en nära vän eller kanske någon annan familjemedlem. Det går även jättebra att åka på egen hand eller tillsammans med andra mammor. Den här helgen passar både dig som är nybliven förälder och dig som har flera små barn. Du kan helt enkelt se fram emot två inspirerande dagar med hög- och lågintensiv träning, avslappning, yoga, föreläsning, babysim, frisk luft, SPA-besök och underbar mat – allt harmoniskt paketerat precis vid strandkanten.

Här har man självklart full förståelse för de oväntade situationen som kan uppstå som småbarnsförälder, och därför väljer du själv hur mycket du vill vara med i programmet. Det viktigaste är att du känner lust och glädje i det som görs, och att du får med dig praktiska verktyg och användbara insikter för att både må och fungera bra i din nya vardag.

– Det kommer var en helg långt bort från pekpinnar och krav. Det ska vara enkelt och lustfullt. Jag tycker själv att det ska bli väldigt kul att träffa andra mammor i samma situation, för det är ju ett helt nytt liv som man har fått, säger Jonna Martinsson, utbildad hälsopedagog, gruppträning-, och styrkeinstruktör, föreläsare inom hälsa, och själv nybliven mamma.

Detta idngår i Mama Boost lördag  – söndag 

  • Föredrag, Yoga och träningsklasser 2-3 feb
  • Lunch och mellanmål på lördag
  • Trerättersmiddag på lördag
  • Hotellogi i dubbelrum, lördag – söndag
  • Frukost söndag
  • Exklusiv stund med bebis på SPA Horisont
  • Entré till familjebadet Stora Blå
  • Bryggbastu och frivilligt vinterbad

Livet som nybliven mamma är härlig men kan också vara både fysiskt och psykiskt krävande. Läs mer om hur du kan boosta din nya vardag med lugn och styrka här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.