Ida Warg: “Jag hatar att stå i centrum i verkliga livet” Föromsprofilen – 7 tankar och svar

Ida Warg: "Jag hatar att stå i centrum i verkliga livet"

I veckans fördomsprofil möter du Ida Warg – tjejen som lämnade karriären som dansare och personlig tränare för att bli en av Sveriges största hälsobloggare, entreprenör och YouTuber. Idag driver Ida sitt egna hälsoföretag och inspirerar flera 100 000-tals följare i sociala medier, men har hon alltid varit lika tuff och självsäker som hon verkar? Hur ser framtidsplanerna ut och trots att hon är vegan – smygäter hon inte lite köttbullar ibland ändå, åtminstone på julafton? Läs och se hur rätt vi träffat denna wargpowerlady med våra påståenden.

Fördomsprofilen med Ida Warg – 7 påståenden och svar

1. Du har alltid älskat att stå i centrum, men var aldrig klassens ledare bland tjejerna under skoltiden – snarare tillbakadragen.

– Stämmer. Jag har alltid älskat att stå på scenen och uttrycka mig i form av dans och alltid älskat att stå framför kameran men jag hatar att stå i centrum i verkliga livet. Jag är inte alls sugen på att gifta mig för jag får lite panik av att stå i centrum en hel dag. I klassrum eller på föreläsningar skulle jag aldrig räcka upp handen och på en fest/event så håller jag mig alltid lite i bakgrunden om ingen frågar mig något.

2. Förutom träning och hälsa älskar du att rita. Drömmen vore en ateljé i New York.

– Första delen stämmer och när jag var yngre älskade jag att rita och måla och kunde sitta i flera timmar. Tyvärr har jag inte ritat sedan jag gick i högstadiet. Kanske något jag borde ta upp då det är som meditation.

3. Tre ämnen som gör dig osäker är ätstörningar, crossfit och kroppspositivism.

– Nej verkligen inte. Jag har haft ätstörningar men har inga problem att prata om det och kroppspositivism är väl härligt. Crossfit däremot tycker jag egentligen är svinkul men det är inte en träningsform för mig då jag är alldeles för tävlingsinriktad för min kropps bästa. Skulle jag hålla på med det skulle jag vara väldigt skadad.

4. Du är (över)full av ödmjukhet och humor, men jobbar för att framstå som lite mer tuff och seriös. För företagandets skull.

– Haha, ja så är det nog. Fast just i jobbsammanhang så har jag inga problem att vara tuff/veta vad jag vill. Men det kommer nog av att jag MÅNGA gånger har gått på nitar.

5. Julafton är enda dagen på året då du gör undantag från din veganska mat. För att du älskar mammas köttbullar.

– Åh fy nej! Jag hatar köttbullar och allt som är på julbordet. Lagar alltid en god vegansk gryta istället. Eftersom jag inte gillar smaken av det som finns på julbordet försöker jag inte ens efterlikna det.

6. Att träna för fåfängan är viktigare för dig än att träna mot prestation.

– Nej jag har alltid tränat för att prestera då jag tävlat på elitnivå inom dans. När jag slutade med dansen började jag med Pole Dance och då var mitt fokus att bli bättre på det. När jag även slutade med det fick jag en kris då jag inte hade något mål och då satte jag en kort stund mål att få större rumpa. Haha, det gick ju sådär då jag tröttnade väldigt snabbt då det målet inte var tillräckligt motiverande.

7. Du har fortfarande svårt att förstå hur du lyckats göra karriär av det du tycker är roligt och kommer fortsätta på det spåret. Näst ut är att utveckla en egen träningsklädkollektion och ett veganska matvarumärke. Båda med samma namn – Warg Power!

– Haha, ja på första delen och nej på andra. Jag är ju delägare i Welloteket som säljer bra veganska livsmedel och tillskott. Har även fått förfrågan från massor av olika företag om en klädekollektion men jag har inte varit nöjd med upplägget. Har inga kläder på g men man vet ju aldrig. Dock har jag egna produkter på gång men det har inte alls med träning att göra.

 

Stort tack Ida! Vi ser nyfiket fram emot dina kommande projekt och önskar dig all lycka till!

 

Läs gärna även våra tidigare fördomsprofiler med Sara Dahlström, Mårten Nylén, Lovisa Sandström och Jonas Colting.

 

Text: Anna Lissjanis

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras