Erektionsproblem? Testa en penisring

Har du erektionsproblem eller önskar en kraftigare och hårdare erektion? Då kanske du borde prova en penisring. Här får du lära dig mer om denna till en början ganska enkla uppfinning som nu finns i en mängd olika varianter.

Penisringar tros ha uppfunnits under 1200-talet i Kina. Då tillverkades de av torkade ögonlock från getter, och fästes kring penis för att förstärka mannens erektion. Sen dess har den som tur var utvecklats mer och mer, och finns nu i olika färger, former, material och har olika funktioner.

Hur fungerar en penisring?

En penisring är ofta den första sexleksaken män provar, vilket är ganska förståeligt eftersom den både lätt att använda och ger många fördelar till båda parterna. En kraftigare och fylligare erektion är huvudsyftet, och den förlänger även ståndet vilket ger en bättre sexupplevelse både för dig ensam eller tillsammans med din partner.

En penisring är alltså en rundel som man för ner över penis, antingen i erigerat eller slakt tillstånd. De flesta modeller är i mer eller mindre flexibla material, så de passar de flesta storlekar. De ska sitta ganska tajt, men inte så att känns obehagligt på något sätt. Ringen ser sen till att blodet stannar längre i penis, och resultatet blir en större och längre erektion.

Finns i många olika varianter

Idag finns det en uppsjö av olika modeller du kan välja på. Det finns den klassiska modellen utan vibrator vilket kan vara bra för nybörjare, men när du har snitsen inne kan en penisring med vibrator ge en starkare upplevelse – även för din partner. Det finns även mer avancerade modeller som fästs runt både skaft och testiklar.

Eftersom vi alla är olika är det bästa att prova sig fram tills man hittar den som passar både dig och din partner bäst. På Sinful.se hittar du ett stort och varierat utbud med garanterad hög kvalitet, för att kunna möta alla behov och preferenser. Det finns något för alla helt enkelt.

Fler lästips:

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.