6 sexleksaker du kanske inte kände till?

Tiden när du bara hittade en sexshop på mörka bakgator är förbi. Idag är vi mer positiva till- och öppna med vårt användande av sexleksaker och att du kan handla på nätet gör det ännu enklare. Här hittar du tips på kanske nya sexleksaker att prova?

Visste du att den äldsta sexleksaken är en dildo gjord av sten, nästan 30 000 år gammal. Andra dildos genom tiderna har varit tillverkade i brons, trä och läder. Eller helt enkelt omogna bananer.

Modern teknik har dock revolutionerat sexhjälpmedlen rejält och det finns idag en uppsjö av olika produkter i olika färger, former och funktioner i din sexshop. Det finns alltså något för alla, och vi har listat några du kanske inte känner till?

6 leksaker i din sexshop du kanske inte kände till?

Feather tickler

Texta en lyxig tickler, där fjädern väcker känslig hud till liv och förvandlar varje beröring till spännande njutning.

Parvibrator

En parvibrator funkar så att kvinnan bär den under samlaget, och får därmed stimulans både på klitoris och g-punkten, och samtidigt överförs vibrationerna till mannen, för dubbel njutning.

Blowjob-maskin

Nuförtiden kan män få ett blowjob nästan när de vill. Autoblow 2+XT ger med sin mjuka inre sleeve en realistisk känsla, och tillsammans med ett bra glidmedel märks det knappt någon skillnad jämfört med den äkta varan.

 

 

Fingervibrator

En fingervibrator är perfekt för att utforska kroppens alla erogena zoner. Den smidiga lilla sexleksaken förvandlar ditt finger till en sensuell vibrator och garanterar ett mer kittlande förspel.

Sexkudde

Vill ni förbättra er favoritställning, eller kanske prova helt nya positioner? Den kilformade sexkudden Liberator Wedge optimerar sexupplevelsen och hjälper till att upptäcka nya sidor av välbekanta ställningar.

Vaginapump

Den anatomiskt formade plastskålen placeras över din vagina och sen används handpumpen för att bilda ett kittlande vakuum. Pumpen ökar blodtillförseln vilket gör att området blir ännu känsligare.

 

Hoppas detta har gett dig inspiration inför höstmörkret. Du hittar samtliga produkter hos Sinful.se – nordens största sexshop där det även finns en uppsjö av andra njutningsprodukter.

Fler lästips

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras