Förebygg prostatabesvär – med onani!

onani

Undersökningar visar att Svenska män onanerar flera gånger i veckan, vilket är positivt bland annat vid prostatabesvär. Läs mer om hur män kan förbättra sin hälsa med hjälp av onani.

Sexologisk litteratur från 1900-talet beskriver onani som en viktig del i att lära känna sin kropp och sin sexualitet, men har du koll på att det även kan hjälpa mot prostatabesvär? Fortfarande idag är dock onani ett ganska tabubelagt ämne, vilket är synd, då det har flera hälsofördelar.

Förebygg prostatabesvär – med onani!

De flesta har nog förstått att handen inte trillar av om man onanerar för mycket, men visste du att om du får orgasm minst 20 gånger i månaden så minskar risken för prostatacancer? Detta fastslogs i en studie genomförd som genomfördes på drygt 30.000 män av forskare på Harvards universitet för ett par år sen. Andra hälsofördelar är att det minskar risken för depression, man sover bättre, stressar mindre och det botar ofta huvudvärk.

prostatabesvär
Stilrena produkter för män.

Det finns en uppsjö av onanileksaker för kvinnor, men inte förrän på senare år börjat dyka upp snygga och säkra hjälpmedel även för män på marknaden. 2005 startade Koichi Matsumoto företaget Tenga i Japan. Det var efter att han hade lagt märke till att många av de tillgängliga sexleksakerna saknade en känsla av säkerhet, utan namn och kontaktuppgifter till tillverkaren, samt att designen ofta var överdriven. Inte alls i linje med den vanliga del av livet som sex och onani är. Koichi Matsumotos hårda arbete har gjort att företaget sen dess har utvecklats till ett mycket populärt märke, med hygieniska och funktionella produkter som har stark fokus på innovation med stilren design.

Tenga har revolutionerat marknaden för sexleksaker till män. De producerar allt från
enkla men snygga onaniägg till mer avancerade Flip Hole-produkter. Deras mål har alltid varit att både revolutionera den sexuella njutningen, men även att bryta den föråldrade
tabun kring sex och onani.

På Sinful.se hittar du massor av Tengas fantastiska produkter, så ta hand om din kropp, din själ och din hälsa mot prostatabesvär och mer njutning. Läs mer om Tenga här.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.