Allt om (en av) Sveriges mest populära sexleksaker – Rabbitvibrator

Den första rabbitvibratorn introducerades redan på 80-talet, och det stora genombrottet kom efter gästspelet i tv-serien Sex and the City. Läs om varför denna vibrator blivit så omåttligt populär.

En rabbitvibrator kan också kallas för Rabbit dildo eller Mr Rabbit. Den gjorde genast stor succé eftersom den till skillnad från en vanlig dildo kunde stimulera flera punkter samtidigt. Sen dess har utvecklingen gått ganska långt, och det finns nu massor av modeller för olika tycke och smak.

Vad kännetecknar en rabbitvibrator?

En rabbitvibrator har samma form som en dildo, men skiljer sig då de även har en klitorisstimulator som sitter fast på skaftet. Och trots att den finns i många olika modeller, är den gemensamma nämnaren att alla har både klitorisstimulator och rotation på skaftet. Inuti finns det nämligen rader med roterande kulor, vilka genom sina rörelser masserar och stimulerar insidan. Samtidigt vibrerar de små kaninöronen som leder till komplett och mycket intensiv stimulans.

Det är den här förmågan som har gjort den väldigt populär världen över, och den ursprungliga designen har utvecklat sig i många olika riktningar. De karakteristiska kaninöronen som från början gav vibratorn dess namn, finns inte kvar på många av de nyare modellerna. Där ligger fokus mer på ergonomi och direkt stimulering, vilket gör dem ännu mer effektiva.

Så fungerar en rabbitvibrator

Även om den finns i en massa olika modeller, så är de alltid designade för att stimulera både g-punkt och klitoris samtidigt. Många upplever att orgasmer av dessa olika stimulanser känns ganska olika, så på det här sättet kan man alltså uppleva en kraftigare och mer intensiv blandorgasm. Testa gärna tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel, och glöm inte att rengöra den noga efteråt.

Hon Sinful.se hittar du en uppsjö av olika modeller, färger och former. Allt från den klassiska modellen med kaninöronen, till de nyare som fokuserar mer på direkt stimulering.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.