Din kraftfulla hjälp i köket – C3 Powerblender Sarah Sjöström Edition

Veckans produkt presenterad i samarbete med C3.se

Veckans produkt ger dig kraftfull hjälp i köket, något som en av världens bästa simmare tagit fasta på – Sarah Sjöström. Läs om fördelarna du får av att använda C3 Powerblender Sarah Sjöström Edition, bland annat för att enkelt mixa goda och näringsrika smoothies.

Vill du få i dig massor av näring och samtidigt njuta av ett gott mellanmål? Då är egna, näringsrika smoothies för dig. Med en powerblender går det dessutom på några sekunder, enkelt och smidigt. Med en andra varianter kan det däremot vara omständligt, samtidigt som resultatet inte blir särskilt lyckat.

Så hur vet du vilken blender du ska välja? Tja, ett alternativ är att helt enkelt lyssna på en av världens bästa idrottare, simmaren Sarah Sjöström. Hon gör nämligen själv smoothies två gånger om dagen och använder sig då av veckans produkt – C3 Powerblender Sarah Sjöström Edition.

▶︎ Läs mer om C3 Powerblender Sarah Sjöström Edition här.

En anledning till att göra som Sarah och välja C3 Powerblender Sarah Sjöström Edition är att du inte bara kan använda den för att mixa frukter och bär. Motorn är nämligen så kraftfull att du kan göra ditt eget jordnötssmör med den, plus härliga smoothies som sagt.

Har du svårt att komma på vad du ska ha för ingredienser i din smoothie? Inga problem. Köper du C3 Powerblender Sarah Sjöström Edition får du nämligen en hel receptfolder från Sarah Sjöström på köpet. Den är fylld av hennes godaste, hälsosammaste recept – och om de funkar för världens bästa simmare borde det funka för dig med, eller hur?

Tre fördelar med smoothies

powerblender

Tre skäl till att du bör välja C3 Powerblender Sarah Sjöström Edition

powerblender

▶︎ Beställ din C3 Powerblender Sarah Sjöström Edition här.

Du hittar den hos C3.seKökets favoriter, KitchentimeShopping4net.se, samt hos Media Markt.

Rekommenderade recept med C3 Powerblender Sarah Sjöström Edition:

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.