BollnäsESS – årets roligaste träningskonvent

BollnäsESS - årets roligaste träningskonvent

Träningsresor har blivit hetare än någonsin och i höst är det återigen dags för det populära träningskonventet BollnäsESS. Under två dagar fylls träningskonventet med inspirerande träningspass, workshops och föreläsningar.

Om BollnäsESS

BollnäsESS arrangeras i hjärtat av Hälsingland, Bollnäs, den 2-3 oktober 2015. Under träningskonventet erbjuds olika träningspass både inomhus och utomhus, föreläsningar och workshops som leds av några av Sveriges mest framstående presentatörer. Årets tema är ”Balans”.

Stort utbud av träningsklasser:
Danspass, crossfit, boxning, yoga, akrobatik, spinning, klättring, jonglering, SUP, simträning och löpskola. Se fullständig lista över aktiviteter här.

Några av årets presentatörer:
Karl Dyall, Agneta Sjödin, Anders Södergren, Annika Sjöö, Mikael Lindnord, Maria Olofsson, Marie-Helene Östlund, Elisabeth Andersson, Mattias Ljungberg, Michael Hansson Sjöö, Erik Wickström. Möt samtliga presentatörer här.

Mer information: 
Bollnasess.se

Det blir en helg fylld av träning, hälsa, glädje och inspiration när BollnäsESS går av stapeln den 2-3 oktober. Det familjära och personliga träningskonventet har sedan sex år tillbaka lockat män och kvinnor i alla åldrar från hela Sverige.

– Här finns något för alla, oavsett vilken nivå man är på och vilket mål man har med sin träning. BollnäsESS är ett unikt tillfälle att testa på nya träningspass, få ny inspiration och samtidigt fördjupa sig i det man redan är intresserad av, säger Anna Hammarström, konventansvarig för BollnäsESS.

Kända presentatörer och idrottsprofiler
Likt tidigare år, är årets schema fullspäckat av workshops, föreläsningar och varierande träningspass. Gemensamt för samtliga aktiviteter är att de leds av presentatörer med gedigen kunskap och erfarenhet inom sitt område. I år får träningskonventet besök av kända ansikten som bland annat Agneta Sjödin, skidåkaren Anders Södergren, crossfit-atleten, dansaren och koreografen Karl Dyall, tyngdlyftaren Anders Bergström och folkkära Annika Sjöö.

– Årets tema är ”balans”. Vi vill inspirera besökarna att hitta vägen till god hälsa på både det fysiska och mentala planet. Flera presentatörer kommer att dela med sig av sin erfarenheter, livsresor och prata träning, teknik, hälsa och kost. Samtidigt kommer man som besökare att kunna hitta många roliga träningspass som utmanar balanssinnet. 

Satsar på nytt deltagarrekord
I år har träningskonventet utökats till 14 arenor. Nytt är även att Bollnäs populära friidrottsarena Höghammarhallen kommer att involveras där friidrottstränaren Hansa Näsman tillsammans med landslagsmännen Joel Groth och Per Jonsson coachar dig till att bli en bättre löpare. Trycket på biljetterna är redan stort och det ser ut att bli deltagarrekord igen.  

–  BollnäsESS är ett träningskonvent med stort utbud av träning, vänskaplig stämning och bra service. Här ska varje deltagare få ut maximalt av helgen i en atmosfär som präglas av träningsglädje. Vi har många återkommande besökare som uppskattar bredden av olika aktiviteter som ger både ny energi och ökad kunskap. Här finns något som passar alla och vi ser en trend i att många väljer att åka hit tillsammans i kompisgäng, med arbetskollegor eller familjen.  

 

Läs mer om BollnäsESS här.

Foto: Pontus Orre
Text: Redaktionen

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.