5 bra träningsappar som hjälper dig mot målet – nu!

Träna när du vill och vart du vill – via din mobil! Det ska vara enkelt att träna och med hjälp av dessa träningsappar är det möjligt trots om du har tidsbrist eller är på en nybörjarnivå. Det finns att allt från intensiva träningspass som tar några minuter om dagen, längre pass för den som föredrar och videoklipp som visar precis hur övningar ska göras. I dagens digitala samhälle finns alltid inspiration och instruktioner för bra och varierad träning.

5 bra träningsappar

1. Mized
Mized är en app med ett stort antal färdiga träningsprogram för olika mål i olika nivåer. Din träning kommer att styras och varieras med fokus på att utveckla dina förmågor – precis som att ha en PT i fickan. Läs mer om appen här.

träningsappar

2. Nike+ training club
Här kan du välja vad du vill träna, vilken nivå du är på och sedan välja vilken träning du vill köra på. Det står även på varje pass hur många minuter det tar att utföra den. Du får vägledning, en timer på skärmen och varje övning har ett videoklipp som visar hur du ska göra. Enkelt och superkul!

3. Seven – 7 Minute Workout
Detta är den perfekta träningsappen för dig som ofta kommer på ursäkter att inte åka iväg till gymmet. Träna istället något av de högintensiva passen på sju minuter varje dag, utan träningsutrustning och det går att träna vart du vill. Du börjar med tre ”liv” och för varje dag som du missar ett pass försvinner ett, men du får bara missa tre pass i månaden. Ett roligt sätt för tävlingsmänniskor att hålla igång träningen!

4. Försvarsmaktens träningsklubb
Denna träningsapp passar dig som redan tränar, vill komma igång med träningen eller helt enkelt vill söka till försvarsmakten i framtiden. Välj bland 450 olika övningar och instruktionsfilmer som inte kräver några träningsredskap, bara viljan som krävs! Varje dag släpps nya pass och det kommer även finnas utmaningar som du ska ta dig an. Bjud in dina vänner och jämför vem som klarade utmaningen bäst.

5. Full fitness 
En storsäljare bland träningsappar. Välj program utifrån dina mål som experter har utformat, eller om du hellre vill skapa dina egna program. Du kan även välja bland hundratals övningsbilder, videos och få vägledning hur du ska träna. Denna app är för dig som satsar på att gå ned i vikt finns det även kaloriräknare, vikthistorik och håll koll på ditt BMI.

Skribent: Sara Petrovic

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.