4 fantastiska träningsresor – unna dig ny träningsgnista i solen

Nytt år, nytt decennium – kanske även nytändning vid någon av alla träningsresor? Ta din träning till en ny nivå, samtidigt som du har kul ihop med andra, lär dig nya saker och njuter av solen. Läs mer och boka en längtansvärd träningsresa i år.

Träningsresor har aldrig varit så hett. Allt fler svenskar uppskattar att både kunna träna och koppla av under semestern. Och det spelar ingen roll om du är nybörjare, elitidrottare eller vilken typ av träning du föredrar – det finns något för alla och med mer tid ett perfekt tillfälle att öka din njutning med rörelse i kombination med vila. Här hittar du några rekommenderade träningsresor.

4 fantastiska träningsresor – unna dig ny träningsgnista i solen

Training Camp i Portugal

Datum:
Vår: 29 februari–16 maj 2020
Höst: 19 september – 28 november

Oavsett om du precis har börjat träna, är igång som passionerad motionär eller tränar på elitnivå, så har Springtime träningsresor för dig. På Training Camp Portugal finns ca 60 träningspass som leds av 10-15 ledare varje vecka erbjuds det alltid löpning, yoga samt styr­ke- och rörlighetspass varje dag.  Utöver det matiga grundutbudet som alltid finns så har vissa veckor bland annat extra mycket löpning, dans, körsång, senior- eller familjeträning.

Njut av den magiska stranden på Algarvekusten och upplev den härliga gemenskapen. Bli inspirerad och peppad av de kunniga ledarna. Följ med på en resa som fyller dig med energi, glädje och ny kunskap. Prova på något nytt eller gör det du gillar bäst, här blir din träning lustfylld för alla nivåer.

Med vår långa erfarenhet av löpar- och träningsresor och ett stort nätverk av duktiga ledare och fantastiska föreläsare vågar vi lova att dessa resor är helt unika. Läs mer om Springtimes träningsresor här!

Yoga, dans och skön träning i ljuvliga Toscana

Datum:
Vår: 23-30 maj 2020
Höst: 12-19 september

Följ med på en personligare träningsresa i vackra Toscana med helpension för max 18 personer. Här erbjuds kravlös yoga, dans och annan skön träning – lika mycket för dig som nybörjare som erfaren. Du väljer vad du önskar vara med på, resten låter du vara. Pool häng, promenader i mysiga omgivningar och bara vara tid. Umgås eller ta tid för dig själv. Italiensk vegetarisk (mestadels) mat du sent ska glömma. Föreläsningar och workshops om smarta rörelser, hjärnan och ett bättre välmående inifrån och ut. På septemberresan är även Calle Sterner från Let´s Dance med.

En träningsresa utan krav och prestation som vi vill ska bidra till att du kan njuta av livet fullt ut. Livet pågår och du med det – så omfamna det nu och inte sen. Mer information, priser och recensioner från tidigare deltagare vid Holistic Futures träningsresor hittar du här!

Active Träningsresa till vackra Kroatien – Hvar

Datum:
26 september – 3 oktober 2020

Vad är bättre än att göra det man tycker är roligt och samtidigt få njuta av sol, värme och ledighet? Actives träningsresor erbjuder ett fullspäckat träningsprogram från morgon till kväll. Allt i härligt klimat med god mat tillsammans med fantastiska och välrenommerade instruktörer. Med på resan finns även massör och personliga tränare för den som vill unna sig det lilla extra.

Här reser man till fantastiska Kroatien i september-2020, och har du inte bokat din träningsresa än så finns platser kvar. På träningsresan ligger fokus på upplevelsen, genom träning och social samvaro.Du får 6 härliga dagar med träning, yoga, sol, utflykter och underbar mat. Kanske är resan en kickstart för att komma igång med din träning eller prova på nya spännande träningsformer. Kanske vill du utmana dig och se hur mycket du kan prestera. Då finns vi här för att ge det lilla extra  stötta, pusha och ge dig det just du vill ha.

Du kommer att kunna välja mellan att ha fullt upp eller att bara vara och njuta. Vissa åker själva, men det går lika bra att ta med någon vän eller familjemedlemmar. Här erbjuds gymnastik, Styrka, Mage/Core, TRX-träning, Yoga och lite till. Välkommen att läsa mer och boka på Actives träningsresor!

Träningsresa till Sydafrika – en upplevelse för livet

Datum:
23 oktober – 2 november 2020

Till hösten lanserar TaudienTraining en träningsresa till Sydafrika i samarbete med Sydafrikaresor. Under tio fullspäckade dagar upplever du mängder av träningsglädje och äventyr tillsammans med gruppen, dina instruktörer och lokalguider.

De första dagarna spenderas i Kapstaden där du bland annat får beskåda den fantastiska utsikten från Table mountain, cykla runt Godahoppsudden samt träffa pingvinerna i Simons Town. Senare väntar vingårdsbesök och cykeltur i Stellenbosch, safariturer i Pilansberg och avslutningsvis ett besök i Soweto. I programmet, som är fullspäckat med upplevelser och aktiva utflykter, finns självklart flera härliga träningspass och träningsformer i magiska miljöer. Träningen passar alla oberoende av erfarenhet och nivå.

TaudienTraining arrangerar årligen ett flertal träningsresor till Kreta, Kroatien och Fuerteventura i samarbete med Apollo Sports, samt ett tjugotal tränings- och yogahelger i Sverige, bland annat till Torekov Hotell och Skepparholmen i Stockholm. Läs mer om TaudienTrainings träningsresor här!

Låt 2020 bli året när du tar din träning till nya nivåer samtidigt som du berikas med spännande upplevelser och fantastisk gemenskap. Träningsresor är ett bra sätt!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.