Yogafusion TanumStrand – yogadagar vid havet

TanumStrand fortsätter sin satsning på aktiv avkoppling. YogaFusion den 19-21 oktober är en helg som fokuserar på inre balans, glädje, gemenskap och hälsosam mat – långt borta från stress, jämförelse och prestation.

I ett samhälle där många har arbeten med höga krav på prestation och tillgänglighet är det av extra stor vikt att öronmärka stunder för “aktiv” avkoppling. Förutom att göra grundläggande saker som att våga stänga av mobilen och undvika att öppna mejlkorgen kvällstid är avslappningsövningar i form av yoga och meditation ett effektivt sätt för att slappna av, lätta på spänningar och kanske det viktigaste av allt – sova bättre. Yoga gör dig alltså inte bara smidig och stark, utan hjälper dig även utanför mattan både att må bättre och hantera vardagen bättre.

En yogahelg där alla är välkomna

Yogafusion är ett fantastiskt tillfälle att fylla på energiförråden med en stärkande och avkopplande yogahelg precis vid strandkanten, mitt i den bohuslänska skärgården. Till Yogafusion är du välkommen både som nybörjare och mer erfaren utövare. Under ledning av välkända lärare kommer du att få möjlighet att utforska flera olika yogaformer, meditation, vara med på workhops och mycket mer.

Yogafusion TanumStrand är framtaget i samarbete med Yogayama och Ulrica Kollberg. Yogayama är Skandinaviens största yogaskola.

Under Yogafusion 19 – 21 oktober medverkar följande lärare och instruktörer: Sam Aziz, Monika Björn, Mariell Ehlin, Ulrika Friberg, Ulrica Kollberg, Jenny Klockare Rossby, Pia Lund, Catarina Olvenmark och Shay Peretz.

TanumStrand präglas av en lugn avslappnad känsla. Fokus ligger mycket på gemenskap och glädje, det ska vara en helg långt bort från prestation och krav. Kanske vill du få in så många pass som möjligt, eller hellre njuta av lugna stunder på Spa och endast gå på något lugnt meditationspass. Huvudsaken är att du kommer hem fylld av inspiration och ny energi att möta höstmörkret.

Så unna dig en helg iväg från vardagsstressen – unna dig en helg på TanumStrand. Läs mer och boka detta underbara event här. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.