White Noise Collection – Saucony´s mentalt upplyftande sommarnyheter

Saucony ligger ständigt i framkant som marknadens äldsta dedikerade löparmärke. Idag lanseras White Noise Collection – ljusa skonyheter som hyllar den meditativa effekt som löpning ger dig.

Stress är vårt tids största folksjukdom och det finns många distraktionsmoment som stör vårt fokus. En av de mest effektiva metoderna för att rensa hjärnan och hantera den här stressen är löpning. Dels genom att du kommer ut i naturen, dels det repetitiva ljudet av andetag och fotsteg som får dig att slappna av inombords, dels de rent fysiskt positiva effekterna som också påverkar din mentala hälsa.

7 positiva effekter du får av löpning

 1. Minskar oro och stress
 2. Förbättrar sömnen genom att
 3. Minskar risken för depression
 4. Förbättrar mental förmåga
 5. Förbättrar minnet
 6. Ökar din kreativitet
 7. Dämpar stress

White Noise är en medicinsk term för ljud som har en avslappnande effekt, exempelvis ljudet från myrornas krig på TV, ”ohm” från buddhistmunkarnas meditation, eller helt enkelt ens eget flås och omgivningens brus när man är ute och springer.

Positiva effekter med White Noise

 1. Minskar oro och stress
 2. Förbättrar dina sömnrutiner
 3. Minskar risken för depression
 4. Ökar minnesförmågan
 5. Ökar inlärningsförmågan
 6. Fördjupar meditation.

Detta är vad som inspirerat Saucony till White Noise Collection. En kollektion som innehåller några av Sauconys absoluta bästsäljare. Inspirationen reflekteras i designen genom en vit- och gråmelerad överdel som representerar ”noise” och sulor i ljusa pasteller som representerar ”clarity”.

Saucony´s skor i White Noise Collection

Ride ISO är med en fantastisk kombination av låg vikt, flexibilitet, grundstabilitet, löpglädje och responsiv stötdämpning en av löparnas favoriter bland de neutrala mängdträningsskorna. Den vävda ovandelen i ENGINEEERED MESH ger en dynamisk och anpassningsbar passform. Mellansulan består av POWERFOAM, och tillsammans med en fullängds EVERUN TOPSOLE erbjuds fantastisk stötdämning från häl till tå med optimal energiåtergivning.

8 mm häl-till-tå-dropp och perfekt geometri i skons konstruktion ger en fartfylld löpkänsla utöver det vanliga. Passar dig med hög till normal hålfot, och finns i vidderna medium och wide.

Freedom ISO 2 erbjuder den optimala frihetskänslan och passar till både tempo- och distansträning för neutrala löpare. Med en kombination av låg vikt, 4 mm häl-till-tå-dropp och mycket flexibilitet och följsamhet så är Freedom ISO 2 en sko som följer löparens rörelser till perfektion.

Fullängds EVERUN MIDSOLE och EVERUN TOPSOLE ger maximal stötdämpning och energiåtergivning. Ovandelen består av den helt nya ISOKNIT-väven och den integrerade plösen ISOFIT. Detta tillsammans ger en strumplik och omslutande passform runt hela foten med oslagbar komfort.

Guide ISO är en av marknadens lättaste mändgträningsskor med pronationsstöd. Fullängds EVERUN TOPSOLE i kombination med PWRFOAM MIDSOLE ger en utmärkt responsiv och energiåtergivande stötdämpning från första till sista steget. Ovandelen är tillverkad i vävd ENGINEERED MESH som förstärkts med FLEXFILM, vilket ger en dynamisk och följsam passform kombinerat med ökad slitstyrka. Dessutom har modellen uppdaterats med ISOFIT, där plösen integrerats med skon för en ännu bättre och individuellt anpassad omslutning om foten. Yttersulans TRI-FLEX-mönster ger bästa möjliga markkontakt kombinerat med bästa möjliga flexibilitet.

8 mm häl-till-tå-dropp och perfekt geometri i skons konstruktion ger en fartfylld löpkänsla utöver det vanliga. Den svängda lästen gör att skon passar löparen med hög till normal hålfot.

Triumph ISO 2 utsågs 2016 av Runner’s World till världens bästa sko. Triumph ISO 3 som lanserades i slutet av samma år utsågs till ”Best Update” av samma magasin. Triumph ISO 4 är kort och gott den optimala neutrala mängdträningsskon, där skon uppdaterats med en fullängds EVERUN MIDSOLE.

8 mm häl-till-tå-dropp i kombination med fullängds EVERUN TOPSOLE och MIDSOLE ger bästa möjliga stötdämpning från häl till tå med högsta energiåtergivelse. Yttersulans TRI-FLEX-mönster ger utmärkt markkontakt kombinerat med bästa möjliga flexibilitet. Den nyuppdaterade ISOFIT-plösen ger individuell anpassning och omsluter foten på absolut bästa sätt, vilket tillsammans med den vävda ovandelen i ENGINEERED MESH ger passform och komfort utöver det vanliga.

Hurricane ISO 4 är Sauconys lyxigaste och mest komfortorienterade pronationssko. 8 mm häl-till-tå-dropp i kombination med fullängds EVERUN TOPSOLE och EVERUN MIDSOLE ger en mjuk och avlastande stötdämpning med maximal energiåtergivning och löpglädje.

ISOFIT-plösen ger individuell anpassning och omsluter foten på absolut bästa sätt, vilket tillsammans med den vävda ovandelen i ENGINEERED MESH ger passform utöver det vanliga. Yttersulans TRI-FLEX-mönster ger en följsam och nära markkontakt kombinerat med utmärkt flexibilitet. Den raka lästen ger god stabilitet och passar dig med normalt till lågt fotvalv.

Kinvara 9 har en utmärkt mix av snabbhet, låg vikt, grundstabilitet och responsiv stötdämpning, vilket gjort den omåttligt populär bland löpare på alla nivåer.

4 mm häl-till-tå-dropp och fullängds EVERUN TOPSOLE och EVA+ MIDSOLE ger möjlighet till ett effektivt och kraftfullt frånskjut med maximal energiåtergivning.

Ovandelen består av en tunn och dynamiskt följsam mesh som förstärkts med FLEXFILM, och tillsammans med PRO-LOCK, ett individuellt anpassningsbart stöd runtom mellanfoten ger det en passform utöver det vanliga. Kinvara 9 är det perfekta valet för all typ av tempo- och teknikträning, alternativt som en marathonsko för en driven löpare.

Liberty ISO är årets stora nyhet! Skon som är utrustad med ett lätt pronationsstöd erbjuder den optimala frihetskänslan och passar till både tempo- och distansträning. Med en kombination av låg vikt, 4 mm häl-till-tå-dropp och mycket flexibilitet och följsamhet så är Liberty ISO en sko som följer löparens rörelser till perfektion.

Fullängds EVERUN MIDSOLE och TOPSOLE ger maximal stötdämpning och energiåtergivning. Ovandelen består av vävda ENGINEERED MESH och integrerade plösen ISOFIT, vilket ger en strumplik och omslutande passform runt hela foten. För bästa möjliga grepp och slitstyrka består yttersulan av CRYSTAL RUBBER.

Jazz 20 är en av marknadens mest prisvärda skor, och är en lätt och responsiv neutral mängdträningssko med god grundstabilitet. Ovandelen i ENGINEERED MESH i kombination med en integrerad plös ger en följsam och dynamiska passform. SAUCONY SUPER LITE EVA ger en utmärkt mix av responsiv stötdämpning, slitstyrka och låg vikt.

Yttersulans TRI-FLEX-mönster ger dessutom bästa möjliga markkontakt kombinerat med bästa möjliga flexibilitet.

White Noise Collection lanseras 1 juni 2018.

Sauconys sortiment vänder sig till alla motionärer och gemensamt för alla produkter är hög kvalité, vilket tydligt uppskattas av Sveriges bästa idrottare. Varje sko är noga uppbyggd med ett optimalt häl-tå-dropp, sula i Sauconys egenutvecklade EVERUN*-material och överdel i ISOFIT* för bästa möjliga passform.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.