Viktigt inför din löprundor i vårsolen

Våren är här och känslan när solen börjar värma är magisk. När barmark och högre temperatur lockar till löpning utomhus, eller du som varit igång under vintern kan lägga undan fodrade tights och dubbskor. Några tips för härliga löprundor i vårsolen hittar du här.

Hälsofördelarna med att springa just utomhus är många. Den friska luften, naturen, underlaget, lugnet och frihetskänslan för att nämna några. Det är hög tid att se över vad du har för kläder och utrustning inför löprundorna i vårsolen.

Glöm inte musiken och hörlurarna

Klädkollektionerna för våren börjar släppas och för många är det roligt att uppdatera träningsgarderoben med nya och snygga löparkläder. Det är dock inte bara kläder och skor som är viktiga på löprundan, se till att inte glömma musiken och hörlurarna. Det kanske till och med är det viktigaste.

Musiken är många gånger avgörande för att en löprunda ska bli av. Du har säkert många gånger blivit lite mer peppad och motiverad tack vare att du haft musik. Det har visat sig att musik har en prestationshöjande effekt. Musik ger även tillfredsställelse och skapar glädjehormonet dopamin. Oavsett om du springer för att prestera eller mysjoggar kan musiken var en faktor för en bättre löprunda. Lika viktigt är det att ha hörlurar som är sköna och inte i vägen. Trådlösa hörlurar är optimalt för träning och framför allt löpning. Sound by Sweden har utvecklat nätta och snygga hörlurar som är anpassade för just det.

– Vi på Sound by Sweden gillar själva att träna på olika sätt så när vi har utvecklat våra trådlösa modeller har vi anpassat dem utefter våra egna erfarenheter. På så sätt har vi kunnat skapa produkter som är optimerade för sitt användningsområde, säger Anders Svensson, en av grundarna till Sound by Sweden.

Det är viktigt att ta hänsyn till vilka kvaliteter användaren vill ha. De bästa produkterna skapas när man mixar tekniskt kunnande med den verkliga användarens erfarenheter. På soundbysweden.se hittar du mer information om produkterna.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras