Vad du inte får missa på Allt för Hälsan 2018

Den 9-11 november är det dags för Allt för Hälsan – samlingsplatsen för dig som vill få ny inspiration till en hälsosam livsstil, träffa hälsoprofiler, experter, utställare och få med dig det senaste inom friskvård för en kraftfull nystart. Här presenterar vi årets mässa och ger dig ett fint erbjudande.

Allt för Hälsan är precis som du hör på namnet – en mässa för alla intresserade av hälsa på olika sätt. Vissa kommer med träningsväskan packad för att prova på olika former av pass och utrustning, löpning och yoga med inspirerande instruktörer. Andra planerar vilka utställare de ska besöka och föreläsningar de ska gå på, medan några går på känsla. Kommer dit och fyller på energin i den härliga atmosfären och shoppar hälsoprodukter.

Gemensamt för samtliga är dock en önskan om att leva hälsosamt och må bra. På Allt för Hälsan får du bland annat testa på olika former av träning, yoga och löpning. Här träffar du även experter och utställare, samt hittar produkterna och inspirationen du behöver för att bli inspirerad till en mer hälsosam livsstil.

I år ligger fokus på återhämtning

Dagens sätt att leva leder till stress hos människor, men det behöver nödvändigtvis inte vara skadlig. Om du ser till att återhämta dg tillräckligt, på rätt sätt. På träningssidan satsar mässan på ’lustfylld träning’. Det vill säga träning som inte är ett nödvändigt ont, utan något du längtar efter. Som roliga danskoncept och annan humörhöjande träning.

Nyheter på Allt för Hälsan 2018

Återkommande favoriter är Pratbubblan där du kan lyssna på författare, forskare och experter som talar om aktuella frågor. Aktivitetslabbet, där det finns möjlighet att testa nya pass och bli inspirerad av toppföreläsare, samt Yogastudion där du kan prova på olika sorters yoga och ta reda på vilken som passar dig bäst.

Men det bjuds även på en del nyheter, bland annat Reload Bar – en alkoholfri bar där du kan ta en välförtjänt paus och testa trendiga drinkar. Missa inte heller Vakna med Allt för Hälsanett härligt yoga- och danspass som startar en timme innan dörrarna slås upp på öppningsdagen.

Rabatt för SportHälsas läsare

Då vet du vad du ska göra i helgen! Boka online och ange koden ”sporthalsa” så får du inträdesbiljetter för endast 135 kr, jämfört med 195 som det kostar om man betalar vid entrén.

Hoppas vi ses!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.