Urbanista Sydney – den portabla högtalaren med stil

Veckans produkt presenterad i samarbete med Urbanista Stockholm

De flesta är nog överens om att de två viktigaste egenskaperna hos en högtalare är att det ska ljud av hög kvalitet och att den ska vara snygg. Urbanista har gått ihop med HM Home för att skapa den perfekta portabla sommarhögtalaren.

Gör dig redo för sommaren med en specialdesignad högtalare – den ultimata mixen av skön musik och snygg design. H&M Home har teamat upp med Urbanista och skapat en specialdesignad portabel högtalare i begränsad upplaga. Den är lika snygg i hemmet som när du är på språng, för nu kan du ta med dig musiken var du än är.

En trådlös högtalare höjer stämningen vid alla möjliga tillfällen. Ta med den till stranden, till picknicken i parken eller ha den stående på uteplatsen. Musiken behöver aldrig ta slut!

▶︎ Läs mer om Urbanista Sydney här.

Urbanista – din smarta, snygga högtalare

Trots att den är liten och kompakt, har Urbanista Sydney ett imponerande ljud med djup bas. Batteriet som ger upp till 5 timmars speltid, smidig Bluetooth och vattentålighet (IPX5) gör den snabbt till en flexibel följeslagare. Vill du kan du koppla ihop två stycken och njuta av full stereo.

Med Urbanista Sydney slipper du trassliga ljudkablar och fjärrkontroller som försvinner. Här styr du musiken enkelt från din mobil, eller direkt på högtalaren med de diskreta knapparna. Högtalaren kommer i fyra fina färger och är designad som en accessoar med rena linjer och en känsla av minimalism.

▶︎ Beställ din Urbanista Sydney här.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras