Tallink Spa & Conference Hotel

Tallink Spa & Conference Hotel

Det fyrstjärniga hotellet Tallink Spa & Conference öppnade 2007. Läget mitt i centrala Tallin gör det till en utmärkt plats att förena nytta med nöje på. Här kan du njuta av den moderna Spa-anläggningen, skönhetssalongen, god mat och rum i absoluta toppklass.

 

Utrustat med 251 standardrum, 20 deluxe-rum och 4 olika sviter i högsta standard är Tallink Spa & Conference Hotel mitt i centrala Tallin ett vattenhål för alla slags besökare som vill ha bra service och tillgång till allt som huvudstaden har att erbjuda.Ta med familjen, ditt företag, din trolovade eller njut i din ensamhet av allt som finns att tillgå på detta hypermoderna och inbjudande hotell.

Aqua Spa 

Spa-anläggningen på Tallink är något utöver det vanliga. Här finner du till exempel både svag och stark ångbastu, turkiskt bad, traditionell finsk bastu och swimmingpool. Det finns också en poolbar, en jacuzzi, en året runt-öppen utomhuspool och en barnbassäng. Vad man än kan behöva som gäst så finns det mesta att tillgå här. Spa-utbudet innefattar också olika typer av massage, ansiktsoch skönhetsbehandlingar samt hälsobad. 

Många valmöjligheter på kvällen 

Efter dagens aktiviteter i Spaanläggningen kan man bege sig upp till Restaurang Nero, en anrättning som håller högsta klass. Här leker chefskocken Andrus Laaniste med smaker och oväntade kombinationer som definitivt kommer få dig att lämna med en nöjd min på ansiktet. Den prisbelönta restaurangen håller hårt på linjen att servera hälsosam mat utan att smakupplevelsen blir lidande. På Nero kan man dessutom ta del av en barnmeny för de yngre och allt som oftast finns det lugn livemusik som sätter extra krydda på tillvaron. Efter besöket på Nero kan man ta hissen upp till takvåningen där cigarrbaren Fidel har  sina lokaler. Här kan man sitta och njuta av en drink medan man njuter av panoramautsikten över centrala Tallin. Detta är en upplevelse som starkt kan rekommenderas.Ett besök på Tallink Spa & Conference Hotel är ett måste för Estlandresenären som sätter pris på det lilla extra vad gäller service, bra mat och en spa-anläggning i absoluta toppklass. Välkomna vilken tid som helst på året till denna Östersjöpärla i Baltikum.

 

 

Kontakt:  

Tallink Spa & Conference Hotel  

Adress: Sadama 11a, 10111 Tallinn, Estonia  

Tel: +372 630 1000  

Fax: +372 630 1010  

E-mail: spahotel@tallink.ee  

Tallink Hotels Booking Centre  

Tel: +372 630 0808  

Fax: +372 630 0861  

E-mail: hotelbooking@tallink.ee  

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.