Starta året mjukt med Wellbeing Weekend på Tanumstrand

Jullhelgerna lider mot sitt slut. Och även om de inneburit lediga dagar är det många som inte känner sig särskilt utvilade efter julklappsinköp, matlagning, släktumgänge och nyårsfirande. Här hittar du ny energi och bästa hälsostart på ditt 2019.

Den 11-13 januari håller vackra TanumStrand sin första Wellbeing-weekend för året. En avkopplande skärgårdshelg då du har möjlighet att kombinera god mat, hotellmys och saltstänkta klippor, med yoga och träning som jobbar med ett djupare andetag för flöde och större närvaro.

Det erbjuds mängder av yogapass och träning tillsammans med Pia Lund. För den som vill kommer det även finnas möjlighet att prova på SUP Yoga, då yogamattan byts mot en bräda på vattnet och tränar meditativa rörelser och balans. Detta är dock populärt och begränsat antal deltagare per tillfälle så vänta inte med att boka.

Vi kommer vara inne i den varma sköna bassängen och från brädan utövar vi meditativa rörelser och balans, säger Pia Lund. Det blir rofyllt och enkelt och passar även för dig utan tidigare erfarenhet

Helgen startar upp redan på fredagen med mjukyoga och meditation – Mindset 2019. Därefter avnjuts festlig skaldjursbuffé från egna vatten innan du kan dra sig tillbaka för en skön nattsömn på hotellet.

Detta ingår i Wellbeing Weekend på TanumStrand

  • Yoga, SUP och träningspass fre – sön
  • Skaldjursbuffé fredag
  • Trerättersmiddag lördag
  • Havsnära hotellogi fre – sön
  • Frukost lördag och söndag
  • Entré till inomhusbadet Stora Blå

Helgen funkar för vem som helst. Det är enkelt, kravlöst och bara härligt. Man ska komma hem med en riktigt go känsla och tacksamhet över hur fint livet kan vara, fortsätter Pia.

Det går även att boka kortare vistelse under helgen, även om vi rekommenderar att du tar tillfället i akt och njuter hela helgen.

Saltstänkt start på 2019

Den bohuslänska miljön är som skapad för bad- och SPAupplevelser. Sommartid besöker många semesterfirare och barnfamiljer TanumStrand för avkoppling, lek och strandbad, och nu på vintern håller inomhusbadet Stora & Lilla Blå med bassänger, vattenrutschbana och jacuzzi öppet varje dag året runt. Alla över 16 år har möjlighet ta välgörande behandlingar eller bara koppla av på relaxavdelningen SPA Horisont med spektakulär utsikt över Fjällbacka Skärgård.

Många som kommer till TanumStrand gör det för att uppleva den natursköna miljön. Året runt fyller vi vår kalender med havsnära upplevelser. Kajak, SUP, utomhusträning, båtturer, ostronskola för att nämna några.

Ung som gammal, nybörjare eller van yogautövare – alla är välkomna! Läs mer om TanumStrands wellbeing weekend och boka inledningen på ett fantastiskt 2019 här.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.