Quality Spa & Resort Dalecarlia

Quality Spa & Resort Dalecarlia

Högt upp på en höjd i natursköna Tällberg finner du Quality Spa &Resort Dalecarlia, med en vidunderlig utsikt över Siljan. Här kan du få ro och fred med din familj eller någon du tycker om under en weekend.

 

Tällberg ligger i hjärtat av Dalarna och är en av Sveriges med betydelsefulla och eftertraktade platser för besök och möten. Quality Spa & Resort Dalecarlia är ett hotell där du har tid för glädje och njutning, något som lett till att det är ett uppbokat konferenshotell och uppskattat turisthotell. Här kan du ta del av de underbart vackra omgivningarna kring sjön Siljan med kompisgänget, familjen eller företaget, sommar som vinter. Den ambitiösa restaurangen serverar à la carte med lokala inslag, som givetvis är säsongsanpassad för bästa kvalité. Till konferensen eller bröllopet anpassar de menyn efter önskemål och vinlistan är både bred och spännande att kika på med viner från världens alla hörn. Matupplevelsen kombinerat med den fantastiska utsikten i den genuina miljön som Tällberg erbjuder gör upplevelsen extra speciell och minnesvärd.

Högklassig Spa-avdelning 

Dalecarlia är medlem i Svenska Spa-hotell, något som innebär en garanti för gästerna att hotellet har ett brett utbud av behandlingar och aktiviteter som utförs av välutbildad personal. Spa-avdelningen, en av Sveriges första, stod färdig 1995 och är vackert inhyst med mycket trädetaljer och panoramafönster som tar tillvara på den unika utsikten över Siljan med omnejd. Här kan du ta del av härliga behandlingar, simma i poolen, koppla av i bubbelpoolen, njuta i bastu och finna välsorterade spaprodukter i shoppen. Träningsmöjligheter finns både i det moderna gymmet, poolen och den backiga terrängen. Själva Spa-byggnaden ligger 200 meter nedanför huvudbyggnaden och där väntar Lollo och Martina på att ta hand om dig på bästa sätt. De har ett professionellt team som står redo att serva dig med vad du än kan behöva.

Skidtur eller släde efter häst

Vintertid är kanske Tällberg på sitt allra vackraste stund. I de kulliga omgivningarna kan du ta en tur på längdskidor, åka till någon av de närliggande alpina anläggningarna eller ta en romantisk tur med häst och släde på fackelupplysta stigar och vägar.Vid hemkomsten finns det självklart en kopp värmande glögg att njuta av och kanske någonting att tugga på.Sommar som vinter är Tällbergen svensk klassiker som kommer att få dig att vilja återkomma både en och två gång er. Varmt välkomna till Quality Spa & Resort Dalecarlia!

 

Quality Spa & Resort Dalecarlia / Konferens & Spa

Telefon 0247- 891 00

Fax 0247-502 40

Mail: qr.dalecarlia@chice.se

dalecarlia.blogg.se

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.