Omelett med fetaost och tomat – snabbt och smarrigt recept

Omelett med fetaost och tomat

En av våra absolut bästa tips när du har idétorka inför middagen, eller om du vill rensa och använda upp det som finns hemma i kylen, är omelett. Ägg passar ihop med det mesta, binder ihop och rundar av smakerna från annat. Gott, näringsrikt och mångsidigt. Här ett recept på en Italiensk omelett med fetaost och tomat.

Omelett med fetaost och tomat

Ingredienser, 4 port:

– 8 ägg

– 4 tsk Ekologisk Kokosolja av god kvalité 

– 240 g tomat

– 100 g fetaost

– 8 tsk mjölk

– kryddning

Gör så här:

1. Värm stekpannan och tillsätt kokosolja.

2. Vispa äggen i en skål och blanda med 1tsk mjölk, salt, peppar och resterande kryddor.

3. Häll bladningen i stekpannan.

4. Skär tomaten och fetaosten i små bitar och placera dem på omelettsmeten.

5. Dra ner värmen på stekpannan till mellanvarmt och låt omeletten stekas med ett lock ovanför i ca. 6 minuter.

6. Omeletten är redo när undersidan är gyllene och fetaosten har smält.

7. Krydda din omelett med dina favoritsmaker. Servera och njut!

Recept och foto: Foodspring – hälsoföretaget med Premium Fitness Food och träningstillskott med hög kvalitet av naturliga ingredienser. Allt du behöver för din träning och en hälsosam livsstil.

Omelett med fetaost och tomat
Skriv ut Pin
Inga betyg än

Omelett med fetaost och tomat

Måltid Lunch, Middag
Tag fetaostomelett, omelett, omelett med fetaost, omelett med fetaost och tomat, recept omelett
Specialkost Glutenfritt
KCAL/Portion 400-499
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Receptbetyg