Öka din hälsa med renare inomhusluft

Annons för BioZone

Luften finns överallt och är livsnödvändig för oss, men den kan även göra oss sjuka. Både virus, bakterier och smuts sprids via luften. Men lugn, det finns en lösning som hjälper dig att kunna andas fritt igen.

Efter att ha levt i en pandemi har vi fått lära oss hur vi kan undvika smittspridning. Hålla avstånd till varandra och sprita händerna ofta till exempel, men visste du att även din inomhusluft kan göra dig sjuk? Både virus och bakterier som smittar via luften kan, som vi redan märkt, slå ut hela samhällen. Som tur är finns en enkel lösning: luftrenare.

En investering för livet

Ge din familj de bästa förutsättningarna för ett hälsosamt liv hemma. En luftrenare gör att du kan andas fritt och bidrar till en friskare och hälsosammare inomhusluft. Den hjälper både människor och djur att trivas bättre och få färre hälsoproblem. Slipp dåliga lukter, farliga partiklar och minska allergier. Att skaffa en luftrenare är att göra en investering både för livet och för din och andras hälsa.

▶︎ Läs om BioZones luftrenare här!

inomhusluft

Frisk inomhusluft med luftrenare i världsklass

BioZone har ett flertal olika luftrenare att välja mellan. Alla är säkerhetscertifierade och har bevisats effektiva i ett flertal tester. Luftrenarna passar lika bra för hemmet, sommarstugan, kontor, skolor och andra inomhusmiljöer som till exempel en träningsanläggning eller frisörsalong.

Luftrenarna från BioZone förbättrar din inomhusluft genom att den renas från biologiska föroreningar, farliga ångor, bakterier, virus, mögel och tar dessutom bort skadliga partiklar från luften och neutraliserar dålig lukt. Luftrenarna finns i flera olika storlekar och modeller. De är helt automatiska, tar liten plats och är dessutom väldigt tystgående.

Biozones luftrenare passar bra för

  • Träningsanläggningar som vill minska spridningen av bakterier och ta bort dålig lukt
  • Privatpersoner med mögelproblem i källaren eller i sommarstugan.
  • Villaägare i syfte att få ren luft i hemmet eller för att underlätta för personer med astma eller allergier.
  • Skolor och förskolor för att förbättra dålig luft i klassrum och korridorer.
  • Stora lokaler där ventilationen inte fungerar tillfredsställande.
  • Företag som vill ge sina anställda bättre arbets- och mötesmiljö på kontor och i konferensrum.
  • Butiker för att fräscha upp luften och minska smittspridning.
  • Sjukhus och djurkliniker som har problem med bakterier och virus.

Vi rekommenderar BioZones produkter till dig som ge dig själv och de du bryr dig om en friskare inomhusluft med färre allergier och sjukdomar som följd.

▶︎ Beställ BioZones luftrenare här!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.