Missa inte Fitnessgalan i Globen

Missa inte Fitnessgalan i Globen

Den 8-10 maj är arrangeras Fitnessgalan i Globen. Europas mest prestigefyllda fitness-, hälso- och skönhetsevent!

Erbjudande: Gå två - betala för en!

Boka en biljett via länken här så får du ta med dig en vän gratis till Fitnessgalan! Uppge "SportHälsa" i entrén.

 


Nyfiken på de senaste trenderna och produkterna inom fitness, träning och hälsa? Under tre dagar bjuder Fitnessgalan på tävlingar, event och inspiration fördelat på tre olika mässor.

Fitnessmässan fokuserar på inspiration och motivation till fitness, olika sorters träning och senaste trenderna. Förutom det presenterar Fitnessmässan föreläsningar, workshops tillsammans med utställare och namnkunniga personligheter som är tongivande för branschens utveckling. Centralt på Fitnessmässan är all form av träning som cirkulerar kring fitness – med allt vad det innebär, med tonvikt på prestation och tävling.

Hälsomässan fokuserar på hälsa och skönhet framför allt. Här samlas utställare som arbetar med hälsa i bredare termer än träning för prestation. Sund kosthållning och livsstil i stort för motionärer och glada amatörer som är intresserade av hälsa och vill förbättra tillvaron. Men även för dig som arbetar med friskvård, och söker nya sätt att förbättra patienter och klienters fysiska och psykiska hälsa och välbefinnande.

Skönhetsmässan samlar kunskap och trender för att besökare ska få många användbara tips och råd om skönhet och hälsa. Mässan fördjupar sig i hudvård, hårvård, make up, hälsa och välbefinnande. Utställare, verksamma inom området, har möjlighet att demonstrera sina produkter och tjänster direkt i målgruppens hjärta på Annexets packade mässgolv. Bland ett klimat anpassat för den moderna utseendefixerade människan.

Läs mer: Fitnessgalan.com

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras