Lucka #12 – Vinn skidkläder och läs om intervjuresan i Åre

Lucka #12 – Vinn skidkläder och läs om intervjuresan i Åre

Lucka 12 av 24 signeras Sporthälsa själva. Chefredaktör Julia Kimell berättar om dagen i fjällen och blickar fram emot skidsäsongen.

Hej på er, fina Sporthälsa-läsare!
I dag är det jag, Julia Kimell, på redaktionen som öppnar juleluckan. Det är redan den tolfte i tolfte och vi är halvvägs in i kalendariet. Just i dag är det två dagar före tryck av decembernumret så det går vilt till på vår säljavdelning och för vår fina redigare Derin Ivgen som gör ett fantastiskt jättejobb med att få ihop alla våra tidningsprodukter. Förutom Sporthälsa är det även VinsiderSkidinfo och Matchdax.

I dag har ni chansen att bli ägare till ett Sweare-skidset. Det var precis sådana kläder som Lovisa “Lofsan” Sandström hade på sig i vårt senaste nummer. Jackan är värd 2 500 kronor och byxorna 2 000 kronor så vi hoppas att vinnaren förvaltar dessa väl. Jackan är gul och i storlek XS och byxorna orangea – vinnaren kan välja mellan XS och S. Passar de inte dig kan du tävla ändå och ge bort i julklapp till någon som älskar att röra sig utomhus! Tävlar gör du genom att skicka mig ett mejl: [email protected] senast nu på söndag den 18:e. Skriv även ditt telefonnummer! Märk meddelandefältet “Sweare-tävling” och vilken byxstorlek som passar dig bäst!
Uppdatering: Vi gratulerar vinnaren Jessica Sundberg från Järfälla!
Se till att få likadana byxor och samma jacka som Lofsan!

Jag var faktiskt upp till Åre så sent som i fredags för att intervjua profilen i decembernumret: Johanna Ojala. Större delen av dagen var vi hemma hos fotografen Anette Andersson och plåtade. Ett fantastiskt hus med anknytning till den omgärdande fjällvärlden. Ett av hennes rum var en riktig dröm för naturälskaren: Ett rum fyllt av friluftsprylar i prydliga rader, nästan i färgordning.

Här är lite backstage-bilder på Johanna Ojala:

Ute i Björnens skidspår, Åre.


Troligen blir omslagsbilden inifrån Anettes vardagsrum, ty det var en grådisig dag i fjällen!

Julia: “Vad gulligt att den minsta hästen vägrar vara med!”. Anette: “Det var Johanna som gjorde det!”.

Drömmiga fjällaltanen med utsikt över forsen.


Ruggigt väder som sagt, men som bergstörstande ålänning tyckte jag det var vackert ändå.

Nästa Sporthälsa-profil Johanna Ojala och chefredaktör Julia Kimell!

Ha en fin tolfte i tolfte! I morgon på lucia öppnar Maria 13:e luckan!
/Julia

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras