Lucka 10: Vinn vitaminer från Elexir Pharma


Öppna lucka 10 och var med i tävlingen om ett exklusivt paket med produkter från Elexir Pharma.

Elexir Pharma är ett svenskt kosttillskottsföretag som grundades år 2000 av före detta elitbrottaren Jimmy Månsson. De tillverkar kosttillskott och vitaminer för livets alla faser och cykler, både för dig och för alla du tycker om för att ge en mer positiv effekt på hälsan. Elexir Pharma finns helt enkelt för alla de tillfällen när livet kommer emellan och du behöver en knuff i en ny riktning.

”Kosttillskott för hela livet”

Kanske är du nyfiken på vilka positiva hälsoeffekter som kosttillskotten från Elexir Pharma kan bidra med? I så fall ska du passa på att tävla om detta kit med 5 unika produkter, som på olika sätt bidrar till att stärka ditt välbefinnande. Hur? Här berättar vi mer.

Kit med 5 produkter från Elexir Pharma

1. Omega-3 forte

För många är det svårt att få i sig tillräckligt mycket omega-3 genom kosten, med Elexirs Omega-3 forte är du på säkra sidan. Detta är ett kosttillskott med högkoncentrerad fiskolja rik på de essentiella fettsyrorna EPA och DHA. Elexir Omega-3 Forte tillverkas i Norge ur ren och stabil fiskolja av hög kvalitet från leverantörer som fiskar i hållbara bestånd.

2. Kollagen I, II, III

Här får du kollagentabletter som innehåller kollagen från tre olika källor – kyckling, nöt och fisk. Tabletterna innehåller även vitamin C, vitamin B2 samt biotin. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning och har betydelse för broskets och hudens normala funktion, samt vitamin B2 och biotin som bidrar till normal hud och hår.

3. Magnesium

Muskler och nervsystem behöver sitt för att må bra. Den här tabletten innehåller tre typer av magnesium tillsammans med vitamin B6 och svartpepparextrakt.  En tablett täcker dagsbehovet av magnesium hos både män och kvinnor.

4. Gurkmeja

Gurkmeja har visat sig ha antiinflammatorisk verkan vilket gjort att många uppskattar gurkmeja vid till exempel ledbesvär. Gurkmeja verkar även ha positiv inverkan på matsmältning och leverfunktion. Elexir gurkmeja består av ett patenterat och standardiserat gurkmejaextrakt med hela 500 mg per tablett tillsammans med svartpepparextraktet Bioperine® som ökar upptaget.

5. Zink

Vem vill inte bibehålla normalt hår, hud och naglar, normal fertilitet och reproduktion, synförmåga och immunsystemets normala funktion? Zink skyddar även kroppens celler mot oxidativ stress, hela 25 mg per tablett.

Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Missa inte tävlingen som främjar din hälsa, inifrån och ut.

Så här tävlar du:

  1. Följ @elexirpharma här på Instagram.
  2. Gilla och spara inlägget med dagens lucka på vår Instagram.
  3. Under samma inlägg, tagga en vän som borde få chansen att vinna paketet med kosttillskott.

Vinnaren utses och kontaktast på Instagram efter ca en vecka. Lycka till!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.