Så blir din hemmaträning av

Är steget till hemmaträning för stort på grund av att du måste plocka fram och städa bort klumpiga redskap? Med Mikka of Sweden är problemet löst – deras produkter fungerar både som vacker och stilren inredning och mångsidiga träningsredskap.

Ärligt talat, träningsredskap är sällan särskilt snygga, vilket kan vara nog för att skippa sin hemmaträning. Många gömmer undan sina redskap det för att de inte ska stå i vägen och glömmer därför bort eller orkar inte plocka fram och använda dem. Eller så står de mest och tar plats och får hemmet att se stökigt ut, men Mikka of Sweden har lösningen på problemet.

Redskapen som gör din träning lättillgänglig och pryder ditt hem

Med produkterna från Mikka of Sweden får du nämligen inte bara mångsidiga och funktionella träningsredskap, utan också vacker och diskret inredning som smälter in i hemmet. De är dessutom gjorda för att användas av både vuxna och barn, så medan de stora i hemmet får massvis av nya träningsmöjligheter får de små nya leksaker att roa sig med!

Därför kan det vara extra skönt att veta att alla produkterna är fria från skadliga kemikalier, och att alla råvarorna är av högsta kvalité för att klara såväl de tuffaste övningarna som vildaste lekarna. Här är några av våra favoriter från deras sortiment!

3 smarta och snygga träningsredskap från Mikka of Sweden

Mikka of Sweden - RibbstolRibbstol

Går dina tankar till slitna, tråkiga ribbstolar i skolans gymnastiksalar när du hör ordet ”ribbstol”? Dags att tänka om – Mikka of Sweden visar att en ribbstol tvärtom kan vara en riktigt snygg inredningsdetalj. Den är dessutom ekologisk och tillverkad i Finland av finska material – plywood av björk, som håller i tiotals år, samt massiv björk.

Men den är såklart inte bara vacker att se på, utan kan också användas för att göra massvis av roliga och effektiva övningar. Du kan till exempel klättra upp och ner för att träna hela kroppen och få upp flåset, hänga i den för att övningar som chins och benlyft, använda den för att stretcha och mycket mer.

Genom att köpa till deras tilläggsdel får du dessutom ännu fler träningsmöjligheter. Med hjälp av den kan du göra övningar som exempelvis armhävningar, rodd och dips –  du kan med andra ord utan problem träna hela kroppen med ett enda redskap.

Klicka här för att köpa ribbstolen och här för att köpa ribbstolen med tilläggsdelen!

Romerska ringar

De här handtillverkade romerska ringarna i trä kommer garanterat både öka träningsglädjen hos dig och leklusten hos barnen. Eftersom du enkelt kan anpassa hur högt de hänger kan de användas för att göra mängder av övningar i olika svårighetsgrader.

Med övningar som exempelvis rodd, lutande armhävningar och höftlyft med fötterna i ringarna kan du träna hela kroppen på ett kul och effektivt sätt. Eller varför inte testa lite mer akrobatiska övningar som ”muscle up”, som är en kombination av övningarna pull-ups och dips?

Klicka här för att köpa romerska ringar i trä!

Hävräcke

En annan storsäljare från Mikka of Sweden är det här vackra men diskreta hävräcket i trä, som är extra skonsamt för dörrkarmen. Stången har en oval form, vilket gör att du lättare får ett stadigt och säkert grepp jämfört med när du använder en rund, kall och hal metallstång.

Räcket passar extra bra för övningar som pull-ups och chins, där du använder musklerna i armarna och ryggen för att dra dig upp. Med övningar som benlyft får du också riktigt bra träning för magen, och genom att bara hänga i den sträcker du ut kroppen och förbättrar greppet.

Klicka här för att köpa hävräcket!

Mer om Mikka of Sweden

Mikka of Sweden grundades år 2014, och är ett företag som definitivt sticker ut ur mängden. All produkterna tillverkas och slutförs individuellt hos dem, och under hela processen är det stort fokus på hållbarhet, kvalitet, miljö och produktsäkerhet.

När du handlar hos dem kan du alltså känna dig trygg med att du både får en produkt av högsta kvalité och gör ett bra val för miljön.

▶︎ Klicka här för att läsa mer om Mikka of Sweden och se hela deras utbud av vackra och funktionella träningsredskap!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.