Deltagarrekord på BollnäsEss

Deltagarrekord på BollnäsEss

I år slog träningskonventet BollnäsEss deltagarrekord – igen. Över 600 personer besökte konventet för att gå på föreläsningar och träna tillsammans med kända idrottsprofiler.

BollnäsESS

BollnäsESS är ett träningskonvent i Bollnäs. I år arrangerades konventet för sjätte året i rad. Årets tema var "Alla kan" där presentatörer som Magnus Samuelsson, Johan Olsson, Tobias Karlsson och Martin Lidberg höll i föreläsningar och träningspass. Över 600 personer deltog i årets konvent som pågick 3-4 oktober. 

Läs mer: BollnäsESS

BollnäsEss arrangerades för första gången år 2009. Sedan dess har träningskonventet blivit större och allt fler har deltagit. I år var temat ”Alla kan”,
där besökarna fick chansen att testa både lugna och tuffa träningspass.
       – Det blev en jättelyckad träningshelg med mycket energi och glädje! Vi har fått många nya deltagare från olika delar av landet och jag tror att vårt budskap med temat kan ha lockat många att prova på något nytt, säger Anna Hammarström, ansvarig för BollnäsEss.

Idrottsprofiler som inspirerar
Under träningskonventet var bland annat Magnus Samuelsson, Martin Lidberg, Angelica Brage och längdskidåkaren Johan Olsson på plats för att ge besökarna inspiration och motivation. Även SportHälsa besökte Bollnäs för att spana in träningskonventet.
       – Vi har haft en jättetrevlig vistelse! Träningskonventet erbjöd verkligen något för alla, både bland träningspassen och föreläsningarna. Att besöka BollnäsEss ger verkligen ny energi och massor av inspiration och kunskap. Det är kul att komma bort från vardagen och träna tillsammans med så många glada motionärer och idrottsprofiler. Jag kan absolut tänka mig att åka hit även nästa år, säger Hanna Larsson, chefredaktör på SportHälsa.

Läs mer om SportHälsas besök på BollnäsESS här.

Foto: Pontus Orre

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras