Snabbt, smarrigt snacks tack? Gör ”Kalorismart”-Annies crispies av riskakor och choklad som passar så bra till ditt mellanmål som godis, utan raffinerat socker.
Crispies av riskakor är det perfekta mellanmålet för dig med ont om tid och som vill ha något snabb, enkelt och gott. Med en bas av nyttiga riskakor och valfri sockerfri choklad har du drömgodis på ett kick. Dessutom är utan raffinerat, vitt socker. Alltså passande för såväl diabetiker som dig som av andra skäl vill begränsa ditt sockerintag, utan att tumma på din livsnjutning. Hur bra?
Receptet får du av Annie-Kalorismart, kostrådgivaren som älskar god mat och choklad, med över 148 000 följare på Instagram. Spana in kontot så förstår du varför, där dessa ljuvliga crispies är en stor favorit!
Crispies av riskakor – snabbt, sockerfritt snacks
10 rutor
Ingredienser:
- 4 st naturella riskakor
- 70 g jordnötssmör
- 20 g fibersirap
- 75 g sockerfri choklad + 10 g kokosolja (smält)
Gör så här:
- Dela riskakorna i små delar.
- Tillsätt jordnötssmör och fibersirap och blanda.
- Lägg det sedan i en bakplåtspapper och häll den smälta chokladen emd koksoljan på riskakorna.
- Låt stelna i frysen ca 1 timme innan du delar och serverar.
Crispies av riskakor
Ingredienser
- 1 st naturella riskakor
- 70 g osaltat jordnötssmör
- 20 g fibersirap
- 75 g sockerfri choklad
- 10 g kokosolja
Instruktioner
- Dela riskakorna i små delar.
- Tillsätt jordnötssmör och fibersirap och blanda.
- Lägg det sedan i en bakplåtspapper och häll den smälta chokladen emd koksoljan på riskakorna.
- Låt stelna i frysen ca 1 timme innan du delar och serverar.
Följ Kalorismart på instagram för massor av fler godsaker!